طرز تهیه پودینگ قهوه از دسر های بی نظیر که میشه به صورت ترکیی با ژله قهوه نیز آماده کرد من اینجا طرز تهیه هر دو رو براتون اماده کردم که یک دسر عالی و بی نظیر تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لاطم برای آماده کردن پودینگ قهوه چیست ؟
نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذاخوری
آب سرد: نصف پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 3 پیمانه
قهوه دم کشیده دلخواه: نصف پیمانه
کره: 1 قاشق مربا خوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری .
مراحل و طرز تهیه پودینگ قهوه
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل می کنیم. قهوه دلخواه را اماده می کنیم.
نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل می کنیم. داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود.
سپس روی شعله متوسط میگذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین .
روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه
نکته : از هر قهوه یا نسکافه می تونید استفاده کنید. .
طرز تهیه ژله قهوه و مواد لازم برای چیست؟
پودر ژلاتین : ۱/۴ پیمانه
آب سرد: ۸ قاشق سوپخوری
قهوه آماده: ۲/۵پیمانه
شکر: ۵ قاشق سوپخوری
ابتدا پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه. قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید
نکته: برای اینکه ژله قهوه شفافتر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه
نکته :میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید.
نوش جان