طرز تهیه آفوگاتو این دسر رو برای دسر دوست های عزیز آوردم یک دسر خوشمزه ایتالیایی با پایه قهوهکه هر چی ازش تعریف کنم کمه . حتما باید درستش کنید تا ببینید که چه عطر و طعمی داره .
تهیه این دسر بسیاز ساده فقط شما باید یک قهوه اسپرسو آماده کنید البته من بستنی وانیلی رو خودم از قبل درست کردم ولی اگر وقت یا حوصله درست کردنش رو نداشته باشم حتما آماده می گیرم . شما هم می تونید به صورت آماده تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای آماده کردن دسر آفوگاتو چیست ؟
بستنی وانیلی یا شیری ۲ اسکوپ
اسپرسوی داغ ۵۰ میلی گرم
بیسکوئیت، شکلات و … برای تزئین
مراحل و طرز تهیه آفوگاتو :
ابتدایک لیوان شیشهای محکم را داخل فریزر بگذارید. لذت خوردن آفوگاتو زمانی بیشتر میشود که بستنی و ظرف آن در سردترین حالت ممکن باشند.
دو اسکوپ از بستنی که تازه از فریزر بیرون آورید بردارید و داخل لیوان بیاندازید.
یک شات دبل اسپرسو پر کنید و مستقیم روی بستنی بریزید. میتوانید برای مهمانها اسپرسو را جدا در شات اسپرسو و بستنی را در ظرف بستنی سرو کنید تا خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند.
برای تزئین کردن آن از پودر وانیل، بیسکوئیت رول، ترافل ریز یا پودر قند استفاده کنید و از یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین فوقالعاده لذت ببرید.
نکته : هرگز برای درست کردن آفوگاتو از قهوه آماده استفاده نکنید. قهوه شما حتما باید اسپرسو باشد و در یک قوری اسپرسوساز درست شده باشد.
بعد از آماده کردن اسپرسو باید آن را تا داغ است فوری روی بستنی بریزید و سرو کنید تا کم کم هنگام خوردن، بستنی با گرمای اسپرسوی آب شود.
نکته : برای گارنیش کردن آفوگاتو از بیسکوئیت، ویفر یا شکلات به سلیقه خودتان استفاده کنید.
نکته : این دسر رو به صورت تک نفره سرو کنید.
نوش جان