طرز تهیه پلو بلغور و عدس غذای بسیار خوشمزه بدون نیاز به گوشت و مرغ البته گاها معضی ها به همراه نیمرو هم این غذا رو میخورند که کاملا سلیقه ای است .این غذا مقوی و رژیمی است که برای اغلب افراد مفید هست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت پلو بلغور چیست ؟
1 لیوان عدس سبز
1 و نیم لیوان بلغور (بلغور گندم پلویی ، بلغور دانه درشت)
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3_2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری کره
آب داغ به مقدار لازم(با توجه به نوع بلغور مقدار آب را بریزید، من 3 لیوان آب ریختم)
فلفل سیاه و فلفل پرک شده (پول بیبر ترکیه) از هر کدام 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه پلو بلغور و عدس :
ابتدا عدس ها را بدون اینکه خیلی نرم شوند بپزید و آبکش کنید. (من به اندازه ای که کمی زیر دندان حس شود پختم چون مجدد با بلغور می پزد).
داخل قابلمه مناسبی روغن مایع بریزید و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدید. سپس رب را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدید.
کره و بلغور شسته شده را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت بدید. آب داغ ، نمک ، فلفل قرمز پرک شده و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بذارید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد عدس را اضافه کنید و با حرارت کم و با در بسته تا وقتی که آبش کشیده شود بپزید.
وقتی آبش کشیده شد هم بزنید اجاق را خاموش کرده و دم کنی بذارید و 15 دقیقه زمان بدید دم بکشد (این مرحله اجاق خاموش میشه اگه نوع بلغور شما جوری بود که حس کردین نپخته بعد گذاشتن دم کنی روی اجاق با حرارت کم بپزین).
برای سرو پیاز را خلالی خرد کنید و داخل روغن زیتون تا وقتی که رنگش کمی تغییر کند تفت بدید. پیاز تفت داده شده رو روی پلو بلغور بریزید و سرو کنید. نوش جان
نوش جان