طرز تهیه پلو هزاری غذای سنتی جنوبی و بسیار خوشمزه که هر هر ماهی که دوست دارید می تونید این غذا رو درست کنید. من اکثر اوقات این پلو لذیذ رو با ماهی سالمون درست می کنم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پلو هزاری چیست ؟
فیله ماهی 300 گرم
برنج خیس خورده سه پیمانه پلوپزی
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه
پودر زنجبیل، پودر لیمو عمانی
سه حبه سیر ریز خرد شده و
دو ق خ روغن زیتون
پیاز داغ
مراحل و طرز تهیه پلو هزاری :
ابتدا فیله ماهی (که من از سالمون استفاده کردم) رو در نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زنجبیل، پودر لیمو عمانی (که من بجاش از لیموی تازه استفاده کردم)، سه حبه سیر ریز خرد شده و دو ق خ روغن زیتون برای یک ساعت خوابوندم.
و بعد از این مدت در تابه سرخشون کردم و سپس دو عدد پیاز بزرگ رو هم در همون تابه ماهی ها سرخ کردم و کنار گذاشتم.
سه پیمانه پلوپزی برنج خیس خورده رو به همراه ۴ و نیم پیمانه آب جوش در قابلمه ریختم و بعد یک ق چ زردچوبه بهش اضافه کردم زمانی که آب برنج جمع شد نصف بیشتر برنج رو از قابلمه خارج کردم و از فیله های ماهی به همراه پیاز داغ روی برنج گذاشتم و بعد دوباره برنج اضافه کردم و به همین ترتیب ماهی و پیاز داغ رو لابه لای برنج قرار دهید (من بدلخواه چندتا سیر هم لابلای برنج گذاشتم) و حرارت رو زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود.
مقداری کره با سه ق س روغن رو روی حرارت ملایم گرم کنید و بعد از بخار کردن برنج بهش اضافه کنید و بزارید برنج برای ۳۰ دقیقه با شعله ملایم دم بکشه، بعد از این مدت پلو هزاری شما آماده است.
از اونجایی که سالمون ماهی جنوب نیست می تونید از ماهی رشکو، سرخو و یا شیر و گاهی اوقات از میگو به جای ماهی برای این پلوی خوشمزه هم استفاده کنید.
نوش جان