کوکی کدو حلوایی از خوشمزه های پاییزی اینکه پاییز قشنگیای خودشو داره درست, ولی با خوشمزه هایی که با نوبرانه های پاییزی درست می کنیم قشنگترم میشه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت طرز تهیه کوکی با کدو حلوایی چیست ؟
کره : ۸۵ گرم ( من از کره گیاهی مهگل استفاده کردم)
شکر سفید : ۳۵ گرم
شکر قهوه ای : ۳۵ گرم
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۱۶۰ گرم
پوره کدو حلوایی: ۵۰ گرم (دقت کنید که پوره اصلا آب نداشته باشد )
پودر دارچین : ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین : یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
مراحل و طرز تهیه کوکی کدو حلوایی :
ابتدا کره رو روی بخار آب ذوب کنید نیازی نیست که داغ بشه همینکه ذوب بشه کافیه داخل ظرفی ریخته و شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و با هم زن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید ، پوره کدو را اضافه کرده و مخلوط کنید در آخر مخلوط مواد خشک یعنی آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر، پودر دارچین و زنجبیل را که با هم الک کردیم به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
مواد این کوک
بعد از اضافه کردن آرد کاملا خمیری نمیشه نیمه خمیری هست و حالت چسبندگی داره توی عکس مشخصه که بعد از استراحت این حالت چسبندگی از بین میره پس آرد اضافه بهش نزنید .
در صورت دلخواه میتونید کمی شکلات چیپسی نسوز یا گردوی نگینی
به مواد اضافه کنید ، روی مواد نایلون فریزر بکشید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید. بعد از استراحت مقداری از خمیر رو بردارید و داخل دستتون گرد کنید کمی فشارش بدید تا پهن بشه و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید
خیلی کوکی ها رو نازک نکنید همین که کمی پهن بشن کافیه.
از خمیر کوکی به اندازه یه گردو بردارید ، من هر کوکی رو ۲۵ گرم برداشتم .میتونید روی اونها گردوی خرد شده یا شکلات نسوز بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید
این زمان بسته به دمای فرتون داره وقتی کوکی ها پخت از فر خارج کنید و بزارید توی دمای محیط خنک بشن بعد از سینی جدا کنید.
این کوکی خیلی خوشمزه و لطیف هست
نکته : برای این کوکی میتونید به جای کره از روغن جامد قنادی و به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید ولی مسلما طعم کوکی خیلی متفاوت میشه.