طرز تهیه شیرینی بهاردونه که در استان مازندران این شیرینی رو بسیار درست می کند و حتما هم با برنج ایرانی تهیه میشه به راحتی با دستور زیر می تونید توی خونه این شیرینی رو آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه بهاردونه چیست ؟
یه لیوان برنج
یه لیوان شکر
یک قاشق غذاخوری آب نارنج
نصف لیوان آب
مراحل و طرز تهیه شیرینی بهاردونه :
ابتدا برنج رو چند ساعتی خیس کنید بعد مثل پلو که درست می کنید بزارید اب جوش بیاد بعد برنج رو که از قبل خیس کردین داخل آب درحال جوش بریزید نرم که شد آبکش کنید.
توجه کنید نزارید شل بشه در حدی که نرم بشه ولی نه جوری که از هم بپاشه بعد رو پارچه پهن کنید تو آفتاب خشک بشه یا جلو پنکه.
من اول یکمی گذاشتم داخل آبکش آبش رفت بعد روی پارچه نخی پهن کردم وقتی دیدم کاملا آبش پریده داخل یه سینی بزرگ ریختم و روی بخاری گذاشتم و هر یه ربع بیست دقیقه زیر و رو کردمشون تا بهم نچسبن و یکدست خشک بشن، باید خشک خشک بشه…
خب حالا روغن رو داغ کنید یه توری بزارید داخل قابلمه ی روغن داغ یه مشت برنج بریزید داخلش سریع پف میکنه بعد برش دارید و تو یه ظرفی خالی کنید همینطور ادامه بدید تا برنج تموم بشه.
سپس یه لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری آب نارنج و نصف لیوان آب بزارید رو حرارت قوام بیاد (برای تست قوامش یه قاشق کوچولو از شهد رو داخل آب سرد بریزید اگه تونستین با دست جمعش کنین شهدتون آماده س ولی اگه درآب حل شد هنوز باید بیشتر بجوشه)
قوام که اومد برنجای پفکی شده رو بریزید داخلش و خوب هم بزنید و تو سینی چرب شده پهن کنید بزارید دو سه ساعتی بمونه سفت بشه بعد برش بزنید ( قاعده کلی اینه که به ازای هر چهار لیوان برنج پفکی شده یک لیوان شکر و نصف لیوان آب و یک قاشق آب نارنج )
برنجتون حتما ایرانی و طارم باشه؛حدودا هر لیوان دسته دار برنج خام چهار لیوان برنج پفکی بهمون میده