طرز تهیه سمبوسه عربی بسیار خوش طعم و عالی هست و به راحتی می تونید تو خونه آمادش کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت سمبوسه عربی چیست ؟
خمیر یوفکا به تعداد لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل سبز دلمه ای1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
زنجبیل1 قاشق چایخوری
سیر له شده 2 حبه
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
گشنیز تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
نعنای تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه سمبوسه عربی :
خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و می گذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود.
این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود .
در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید. عدد پیاز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
سپس فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید سیر له شده، زنجبیل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید.
در نهایت گشنیز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بیفزایید و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم .
سپس سمبوسه های آماده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم .
نوش جان