طرز تهیه پای اسفناج و انار مناسب برای پذیرایی و یلدا

پای اسفناج و انار یک دسر یلدایی روش تهیه اون بسیار آسون هست و خیلی خوشرنگ و مجلسی است که برای تزیین سفره یلدا تون هم می تونید این رو آماده کنید.

مواد لازم برای کیک اسفناج و انار چیست ؟

مواد کیک

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر دانه ریز: ۱ فنجان

اسفناج پوره شده: ۱ فنجان

روغن گیاهی: نصف لیوان چای

آرد: ۱ و نیم فنجان

بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد  کرم:

شیر: ۴ لیوان

پودر قند: ۱ لیوان چای

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

مواد ژله:

آب انار: ۲

نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری

شکر دانه ریز: نصف فنجان

دانه های انار

پای اسفناج و انار

مراحل و طرز تهیه پای اسفناج و انار :

ابتدا  برای پوره اسفناج، دو دسته اسفناج را روی تخته برش خرد کرده، در ظرف مخلوط کن ریخته و در مخلوط کن له کنید، می توانید کمی آب اضافه کنید تا راحت تر پوره کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر و وانیل باهم مخلوط کرده و الک کنید و با بقیه مواد کیک‌ و پوره اسفناج مخلوط کنید و در قالب ۲۶ سانتی متری ریخته و در دمای ۱۷۰ درجه بپزید و بگذارید تا خنک شود.

حالا لایه سفید آن را درست کنید. برای لایه کرم ابتدا شیر را روی حرارت گرم و بقیه مواد را به آن اصافه کنید و انقدر هم بزنید تا حالت لعاب دار شود. سپس روی کیک اسفناج بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

بعد ژله را درست کنید، آب انار را روی حرارت بگذارید و با پودر قند و سپس نشاسته مخلوط و مرتب هم بزنید تا ژله‌ای شود. دانه‌های انار را در حالی که گرم است اضافه کنید و وقتی به دمای اتاق رسید آن را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال استراحت داده و در انتها سرو کنید. نوش جونتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *