طرز تهیه کیک انار یه کیک خوشمزه که برای یلدا که یک گزینه مناسبی هست و همینچین دسر عالی در زمستان به وقت مهمانی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک انار چیست ؟
۶ عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
۱/۲ فنجان آب ولرم
از ۱ لیوان ۱ انگشت کمتر آرد
۱ لیوان نشاسته
۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ لیوان پودر قند
۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
مواد لازم کرم:
می تونید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اگه در دسترس دارین:
۲ بسته کرم اوله شیرین
شیر
۱ بسته کرم شانتی
مواد لازم روی کیک:
۱ عدد انار و ژله انار
مراحل و طرز تهیه کیک انار :
۱. اول تخم مرغ ها رو با دور تند همزن می زنیم وقتی روش حبابی شد شکر رو کم کم اضافه می کنیم.
۲. آب ولرم رو اضافه می کنیم و دوباره تا به قوام کرم برسه می زنیم (حدودا ۱۰ دقیقه)
۳. توی یه ظرف دیگه آرد، نشاسته، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط می کنیم و این ترکیب رو به تخم مرغ هم زده و حبابی شده کم کم اضافه می کنیم و با لیسک با حرکات از پایین به بالا و آروم مواد پودری رو با مواد خیس ترکیب می کنیم(اصلا از همزن استفاده نمی کنیم)
۴. بعد مواد کیک رو توی قالب کمربندی که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیمش.
۵. کیک رو از فر درمیاریم و اجازه میدیم خنک بشه.
۶. برای تهیه کرم یا از خامه قنادی استفاده می کنیم و یا دو بسته کرم اوله و کرم شانتی رو با شیر می زنیم تا خوب به قوام برسه با همزن می زنیم.
۷. کیک رو از وسط دو نیم می کنیم قسمت پایین کیک رو توی قالب کمربندی میذاریم روش کرمی که آماده کردیم رو میریزیم و با لیسک کامل صافش می کنیم.و قسمت دوم کیک رو روی کرم میذاریم.
۸. ژله انار رو با دستور روی بسته اش آماده می کنیم و یه انار بزرگ رو دون می کنیم و دونه هاشو داخل ژله میریزیم و هم می زنیم.
۹. ژله رو آروم آروم روی کیک انار میریزیم می تونید همه ژله رو استفاده نکنید روی کیک رو خیلی خوشگل میکنه.
۱۰. کیک رو داخل قالب یک شب توی یخچال استراحت میدیم و روز بعد سرو می کنیم.
نوش جان