طرز تهیه دسر سه لایه انار که هم طعم عالی داره و زوش تهیه اش هم آسونه و یک گزینه مناسب برای یلدا است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای آماده کردن دسر سه لایه چیست ؟
مواد لازم برای لایه اول
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای لایه وسط
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
آب انار ۱/۴ پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۱/۴ پیمانه
پودر شکر ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای لایه سوم
آب انار ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
دانه انار ۲ پیمانه
مراحل و طرز تهیه دسر سه لایه انار :
1- ابتدا لایه اول را آماده کنید. در یک کاسه مناسب، پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید. 5 عدد لیوان آماده کنید. سپس یک چهارم آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید. لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید.
۲- حالا لایه وسط را آماده کنید. در یک ظرف مناسب خامه فرم گرفته را با آب انار، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود.
بعد از زمان ذکر شده لیوان ها را از یخچال خارج کنید و یک چهارم دیگر آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید، سپس دوباره آن ها را داخل یخچال قرار دهید.
۳- حالا نوبت لایه سوم است. داخل قابلمه کوچکی آب انار، پودر ژلاتین و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط حاصل به دمای اتاق برسد.
۴- لیوان ها را از یخچال درآورید، سپس به آرامی مخلوط آب انار را روی آن ها بریزید و یک چهارم دیگر از حجم لیوان ها را پر کنید. دوباره لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ژله ای خودش را بگیرد.
۵- وقتی لایه ژله ای سفت شد، لیوان ها را از یخچال درآورید ، آن ها را با دانه های انار پر کرده و سپس سرو کنید.
نوش جان