طرز تهیه دسر سه لایه انار دسر زمستانی و شب یلدا

طرز تهیه دسر سه لایه انار که هم طعم عالی داره و زوش تهیه اش هم آسونه و  یک گزینه مناسب برای یلدا است.

مواد لازم برای آماده کردن دسر سه لایه چیست ؟

مواد لازم برای لایه اول

پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه

خامه‏ فرم گرفته ۱ پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای لایه وسط

خامه‏ فرم گرفته ۱ پیمانه

آب انار ۱/۴ پیمانه

پنیر ماسکارپونه ۱/۴ پیمانه

پودر شکر ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای لایه سوم

آب انار ۱ پیمانه

پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری

گلاب ۱ قاشق سوپ خوری

شکر ۱/۴ پیمانه

دانه انار ۲ پیمانه

دسر سه لایه انار

مراحل و طرز تهیه دسر سه لایه انار :

1- ابتدا لایه اول را آماده کنید. در یک کاسه مناسب، پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید. 5 عدد لیوان آماده کنید. سپس یک چهارم آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید. لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید.

۲- حالا لایه وسط را آماده کنید. در یک ظرف مناسب خامه فرم گرفته را با آب انار، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود.

بعد از زمان ذکر شده لیوان ها را از یخچال خارج کنید و یک چهارم دیگر آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید، سپس دوباره آن ها را داخل یخچال قرار دهید.

۳- حالا نوبت لایه سوم است. داخل قابلمه کوچکی آب انار، پودر ژلاتین و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط حاصل به دمای اتاق برسد.

۴- لیوان ها را از یخچال درآورید، سپس به آرامی مخلوط آب انار را روی آن ها بریزید و یک چهارم دیگر از حجم لیوان ها را پر کنید. دوباره لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ژله ای خودش را بگیرد.

۵- وقتی لایه ژله ای سفت شد، لیوان ها را از یخچال درآورید ، آن ها را با دانه های انار پر کرده و سپس سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *