طرز تهیه شیرینی آلمانی یا شیرینی مربایی با این کاتر 26 جفت شیرینی داشتم. بین شیرینی ها از مارمالاد زردآلو استفاده کردم.
برای تهیه این مواد ساده ای نیاز داریم مثل آرد سفید و پودر قند و … و مارمالاد با هر طعمی که تو خونه دارین و ذائقه ای هست که می تونید از هر نوعی استفاده کنید.
اگر هم مارمالاد نخواستید بزنید می تونید ژله بریلو درست کنید و از اون استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی مریایی یا آلمانی چیست؟
280-300 گرم آرد سفید (بسته به بزرگی و کوچکی تخم مرغ ها)
100 گرم پودر قند
1 عدد تخم مرغ کامل + 1 عدد زرده
کمی رنده پوست پرتقال (دلخواه)
80 گرم روغن مایع
1 ق چ بیکینگ پودر
یک پینچ نمک
مارمالاد تمشک یا هر طعم دلخواه دیگری
مراحل و طرز تهیه شیرینی آلمانی :
ابتدا در ظرفی تخم مرغ + زرده + پودر قند + رنده پوست پرتقال + نمک و وانیل را با چنگال مخلوط کنید. سپس روغن را به تدریج بریزید.
280 گرم از آرد را با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید، و طی چند مرحله اضافه و با لیسک یا دست مخلوط کنید. اگر خمیر چسبناک بود از 20 گرم آرد اضافه به اندازه مورد نیاز استفاده کنید تا وقتی خمیر به دست نچسبد. (برای من 300 گرم مصرف شد)
این خمیر نرم و خوش قلق نیاز به استراحت ندارد. خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی یا نایلون به ضخامت حدود 3 میل پهن کرده کاتر بزنید.
فر را با درجه 180 گرم کنید. بیسکویت های کاتر خورده را به سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید منتقل کرده و قسمت میانی نیمی از بیسکویت ها را با کاتر ریز یا ته ماسوره خالی کنید.
در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها کمی طلایی شود. کف فر سینی خالی باشه.
بگذارید کامل خنک شوند. بین آنها مارمالاد گذاشته به دلخواه تزئین کنید
نوش جان