طرز تهیه کیک برزیلی
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک برزیلی چیست ؟
برای کیک؛
3 عددتخم مرغ دمای اتاق
نصف لیوان پودر شکر
نصف لیوان آرد
2 قاشق سوپ کاکائو
1 بسته وانیل
1 بسته پودر بیکینگ ،
برای خیس کردن کیک؛
1 لیوان شیر
1 قاشق چایخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری قهوه گرانول (نسکافه)
برای موس؛
2 قوطی خامه مایع (400 میلی لیتر)
1 قاشق غذا خوری پودرشکر
200 گرم مخلوط شکلات تیره و شیری
مراحل و طرز تهیه کیک برزیلی :
ابتدا تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم و انقدر میزنیم تا کف کند وسفید شود سپس با الک کردن آرد ، پکینگ پودر، نمک ، کاکائو و وانیل را اضافه کنید. بعد به کمک لیسک مواد را به ارامی از پایین به بالا مخلوط کنید.
مایع را درون قالب دایره ای 20 سانتی متری که با کاغذ روغنی پوشاندیم و در فر از قبل گرم شده با دمای170 درجه به صورت کنترل شده بپزیم.
کیک که از فر بیرون می آید را کنار بگذاریم تا خنک شود.
برای خیس کردن کیک: شیر را درون یک ظرف قرار داده و روی اجاق گاز قرار می دهیم ، نسکافه و کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا درشیر حل شوند.
کیک را از قالب جدا می کنیم و آن را روی بشقاب مورد نظر خود قرار دهیم. با کمک خلال دندان سوراخ هایی در کیک ایجاد کنیم. و مخلوط شیر را که آماده کرده ایم روی کیک خود بریزیم تا مرطوب شود.
برای درست کردن موس دوبسته خامه صبحانه و پودر شکر را حسابی میزنیم وقتی فرم گرفت از زدن دست می کشیم (اگر ادامه بدهیم دوباره روان خواهدشد) کرم اماده را در یخچال می گذاریم .
شکلات داده شده را به روش بنماری اب می کنیم کمی که سرد شد به مخلوط کرم اضافه می کنیم وخوب بخورد هم می دهیم و خیلی با احتیاط روی کیک می دهیم و با سلیقه ی خود تزیین می کنیم , به مدت یک شب در یخچال نگه میداریم تا موقع سرو.
نوش جان