طرز تهیه کیک موکا با گردو که بسیار خوشمزه و لذیذ است و روند تهیه آسونی داره که به راحتی در منزل می تونید تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک موکا چیست ؟
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری ( پودری ۱/۳ ق چ )
روغن مایع ۵۰ گرم ( حدودا ۱/۴ پیمانه )
پودر کاکایٔو ۳ قاشق غذا خوری
پودر قهوه با نسکافه فوری ۱ قاشق غذا خوری
آب جوش ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم )
گردو خرد شده نصف پیمانه
آرد ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم )
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری ( ۸ گرم)
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه کیک موکا با گردو :
ابتدا قالبتون رو با یه تیکه کره یا روغن جامد حسابی چرب کنید و با الک آرد پاشی کنید طوری که یک لایه آرد نازک کلِ قالب رو بگیره، اضافیش رو خالی کنید و بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه.
بعد فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شه بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم .سفیده روبا همزن برقی حسااابی میزنیم تا فرم بگیره، بعد میزاریمش داخل یخچال تا آب نندازه.
حالا زرده ها رو با شکر و وانیل اونقدری میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجم بگیره بعد روغن رو اضافه می کنیم و یه همه کوچولو میزنیمTپودر قهوه رو داخل آب جوش حل می کنیم و به همراه گردو به موادمون اضافی کرده و مخلوط می کنیم.
حالا آرد+پودر کاکایٔو + بکینگ پودر و نمک رو روی مواد زرده اَلک می کنیم و با هم فولد می کنیم ( با لیسک زیر و رو می کنیم تا به خورد هم برن )
بعد سفیده رو تو سه مرحله به مواد اضافه کرده و با هم ترکیبشون می کنیم .
قالب رو از فریزر بیرون آورده و مواد رو داخلش میریزیم و میزاریم داخل فر تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزه امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید
(برای گاناش روش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه روگرم کنید و ۵۰ گرم شکلات تخته ای یا سکه ای رو بریزید داخلش و هم بزنید تا آب شه و بریزید روی کیکتون )
نوش جان