طرز تهیه مرغ پرتقالی مناسب فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه مرغ پرتقالی تا فصل پرتقاله، این روش طبخ مرغ رو حتما امتحان کنید مطمئنم عاشقش میشید.دقت داشته باشید که  باید از پرتقال استفاده کنید نه تامسون، وگرنه به تلخی میزنه از اون پرتقالهای ترش آبدار، عالی میشه.

اگر پرتقالتون شیرین بود و شما طعم ملس دوست دارید، اواخر پخت حتما کمی آب لیموترش اضافه کنید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت مرغ پرتقالی چیست ؟

پرتقال 6 عدد متوسط

کره پنجاه گرم

تکه های مرغ به تعداد افراد (دلخواه )

طرز تهیه مرغ پرتقالی

مراحل و طرز تهیه مرغ پرتقالی :

ابتدا  آب حدود ۶ پرتقال متوسط رو بگیرید، دو لیوان دسته دار فرانسوی آب پرتقال نیاز داریم. یک عدد پیاز رو خیلی ریز خرد کنید و با پنجاه گرم کره داخل تابه تفت بدید، زردچوبه زده و بزارید باحرارت خیلی کم طلایی شه. توجه کنید حتما حرارت کم باشه بخاطر اینکه کره نسوزه،

تکه های مرغ رو اضافه کنید درتابه رابزارید تا مرغ ها آب بیندازه، دو طرفشون رو خوب سرخ کنید.

نمک و فلفل سیاه بزنید و آب پرتقال رو اضافه کنید و آب پرتقال رو اضافه و درشو بزارید باحرارت ملایم بپزه و سسش غلیظ شه. درآخر مقداری زعفران دم کرده بریزید و سس غذا که غلیظ شد آماده ست.

این غذا احتیاج به ادویه خاصی نداره چون پرتقال خودش خوش عطر و بوست و طعم فوق العاده ای به مرغ میده زعفرونم که داره که دررفع بوی مرغ و خوش طعم شدنش معجزه میکنه. با پلو سرو و نوش جان کنید.

نکته : از هر قسمت از مرغ که دوست دارید می تونید استفاده کنید.

نکته : اگر پرتقال خیلی ترش بود درصورت تمایل می تونید , مقداری شکر برای چاشنی استفاده کنید.

نکته :توجه داشته باشید که حتما از پرتقال های محلی استفاده کنید و تامسون نباشند. پرتقال محلی هم آبدار است و هم مزه خوبی به خورشت ما میده.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *