طرز تهیه کیک کوکواستار یک کیک لایه لایه بسیار خوشمزه که به راحتی در منزل میشه آماده کرد. مواد اولیه در دسترسی دارد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک کوکواستار چیست؟
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر ( 80 گرم)
1 استکان شیر (حدود 100 گرم)
1 لیوان آرد (حدود 115 تا 120 گرم)
2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1 بسته وانیل 5 گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی)
1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک (یا 1قاشق مربا خوری پر)
برای خیس کردن کیک:
1 لیوان شیر
برای مواد کوکو استار:
1 پاکت پودر کرم شانتی یا پودر خامه (75 گرم)،
1.5 استکان شیر
2.5 لیوان پودر نارگیل
1 قاشق غذا خوری پر شکر
برای گاناش:
200 میلی لیتر خامه مایع (یا یک پاکت خامه صبحانه)
160 گرم شکلات (100 گرم شیری، 60 گرم تلخ)
فندق ،گردو خرد شده و ترافل رنگی برای تزیین
مراحل و طرز تهیه کیک کوکواستار :
1. ابتدا کف قالب کمر بندی به قطر 26 سانتی را کاغذ روغنی بیندازید.
2. تخم مرغ و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا زمانی که کرم رنگ وکشدار شود.
3. بعد شیر را اضافه کنید و در حد همزدن مخلوط کنید و آرد ، پودرکاکائو ، وانیل و بیکینگ پودر را با الک کردن به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
4- مایه کیک را درون قالب بریزید. و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت تقریبی 25 دقیقه تا بپزد.
5. بعد از پخت کیک بزارید تا خنک شود.
6. برای لایه کوکو استار ، پودر کرم شانتی و یا پودرخامه و شیر را با همزن بزنید تا غلیظ و فرم بگیرد.
7. نارگیل و پودر شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
8- برای گاناش شکلاتی ، خامه را گرم می کنیم تا به نقطه جوش برسد از روی حرارت بردارید و سپس شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.
9. بعد خنک شدن کیک را با شیر خیس کنید.
10. مخلوط مواد کوکو استار را که آماده کرده بودید را روی کیک بریزید و پخش کنید تا کاملاً صاف شود.
11. در آخر سس شکلات (گاناش) را روی کیک بریزید و به دلخواه با ترافل و فندق و یا گردو خرد شده تزیین کنید و بزارید 3 – 4 ساعت در یخچال استراحت کند.
نوش جان