طرز تهیه تاکو مرغ یک ساندویچ عالی و خوشمزه مناسب برای یک وعده سبک و لذیذالبته این غذا مواد اولیه ساده ای داره بهترین روش پخت مرغ که با پاشنی های مخصوص برای این ساندویچ طعم دار می شود هست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت تاکو مرغ چیست ؟
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
250 گرم مرغ پخته ، خرد شده
ادویه تند
1/2 فنجان پیاز خرد شده
400 گرم گوجه خرد شده
100 گرم فلفل سبز ساطوری
10 عدد نان تاکو یا لواش (من تافتون گرد سه نان میزنم) اگر نان تاکو در دسترس نبود از لواش هم می تونید استفاده کنید.
500 گرم لوبیای آب پز
2 فنجان پنیر مخلوط مکزیکی ، خرد شده
از تاپینگ های زیر به سلیقتون استفاده کنید:
فلفل ، خامه ترش ، سالسا ، گشنیز خرد شده ، کاهوی تکه تکه شده
مراحل و طرز تهیه تاکو مرغ :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن زیتون را روی حرارت متوسط در یک تابه متوسط گرم کنید.
پیاز را به ماهیتابه اضافه کرده و 2-3 دقیقه یا تا زمانی که پیاز شفاف و معطر شود ، آن را بپزید. مرغ ، چاشنی تاکو ، گوجه فرنگی و فلفل سبز را به ماهیتابه اضافه کنید و شعله روکم کنید و بگذارید 5-8 دقیقه بپزد.
نان های تاکو را به صورت ایستاده در ظرف پخت قرار دهید. روی هر نان 1 قاشق غذاخوری لوبیا و بعد مخلوط مرغ رو بریزید.
در اخر هم روی سطح مواد پنیر بریزید. به مدت 12-14 دقیقه یا تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود و لبه های نان سرخ شود ، آن را بپزید.
تاکو که آماده شد اون رو از فر دربیارید و تاپینگ های مورد علاقتون رو روش بریزید. می تونید از انواع سببزیجات کاهو سس و خیار شور یا هر چیزی مورد علاقتون هست روش بریزید و میل کنید.
نوش جان