طرز تهیه قرابیه براونی تَرَک‌دار با ترفندهای عالی

طرز تهیه قرابیه براونی تَرَک‌دار من برای پیمانه ها از لیوان استفاده کردم که 200 میلی است  (اگر لیوان دسته دار دارید چهار پنجم لیوان را پر کنید)

مواد لازم برای پخت  قرابیه براونی تَرَک‌دار چیست ؟

2 عدد تخم‌ مرغ

نصف لیوان شکر

نصف لیوان روغن‌ مایع

3 قاشق‌غذا خوری پودر کاکائو 50 گرم

1 پاکت وانیل شکری (  5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

1 پاکت بکینگ‌ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد (2 لیوان که یکی سرخالی پر میشود)

برای روی قرابیه:

پودر قند

 

مراحل و طرز تهیه قرابیه براونی تَرَک‌دار :

ابتدا تخم‌ مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودر کاکائو، روغن‌ مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌ تر باشد و کمی به دست بچسبد.

(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوام گفته شده برسد) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد.

از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌ هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید.

با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید که خیلی سفت می‌شود.

وقتی ترک خورد یعنی آماده است. توجه کنید موقع خارج شدن از فر نرم است و وقتی سرد شود سفت‌ تر می‌ شود این حالت خیلی عادی است.

شما بر طبق دقیقه گفته شده عمل کنید، اگر زیاد نگه دارید مثل سنگ می‌شود. به همین خاطر به زمان دقت کنید.

نکته ی مهم  : با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان در دستور گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوام گفته شده برسد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *