طرز تهیه نان سیب زمینی هندی این نان ساده که در تابه تهیه می شود بسیار لذیذ و خوشمزه است و می توان به عنوان یک وعده غذایی سبک تهیه اش کرد .
این نان برای میان وعده و حتی یکغذای ساده در محل کار بسیار مناسب هست .
خمیری که برای این نان تهیه میشه کاملا نرم و خوشمزه هست و به راحتی می تونید در منزل اون رو درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت نان سیب زمینی مخصوص هندی چیست ؟
مواد خمیر:
ارد ۱کیلو
نمک ۲ قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۴ قاشق غذا خوری
ماست ۴ قاشق غذا خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
شیر۳ پیمانه
مواد میانی برای نان سیب زمینی:
سیب زمینی ابپز ۳ عدد
پیاز ریز خرد شده و تفت داده شده ۲ عدد
سیر له شده ۲ حبه
گشنیز و جعفری خرد شده ا پیمانه
ادویه کاری تخم گشنیز ساییده
نمک و فلفل و زردچوبه به دلخواه .
مواد برای رومال:
۳ زرده تخم مرغ + ۲ قاشق غذا خوری شیر و کمی نمک
مراحل و طرز تهیه نان سیب زمینی هندی :
ابتدا همه مواد را مخلوط کنید و شیر را کم کم و با احتیاط اضافه کنید ، ورز دهید تا خمیری یکدست به دست اید.
یک ساعت در ظرف در بسته استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود .
پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید .
هر چانه را با وردنه باز کنید از مواد میانی قرار دهید ، بپیچید و با وردنه مجددا باز کنید . روی نان ها را رومال زرده تخم مرغ و شیر بزنید و کنجد بپاشید و در تابه داغ هر طرف را برای دو دقیقه بپزید.
نکته : عجله نکنید و حتما به خمیرتون استراحت بدید تا نان لطیفی داشته باشید.
نوش جان