ته چین کباب و سبزیجات
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت ته چین سبزیجات و کباب چیست ؟
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
عدد پیاز رنده شده
۲ ق غ خ ارد سوخاری
۱ عدد بادمجون سیاه
نمک، فلفل سیاه
زردچوبه و پودر سیر
۴ ق غ خ ماست
۲ عدد زرده تحم مرغ
۱ ق غ خ روغن
مقداری زعفران
۱ عدد فلفل دلمه قرمز
۲ عدد سیب زمینی
مراحل و طرز تهیه ته چین کباب و سبزیجات :
اول مواد کبابمون رو آماده می کنیم، گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ۲ ق غ خ ارد سوخاری و نمک،فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به خوبی همه رو با هم ورز میدیم و ۱ ساعتی استراحت میدیم.
بعد توی تابه گرد پهنش می کنیم کاملا و میذاریم با شعله خیلی ملایم کاملا مغز پخت بشه و سپس به آرومی برمی گردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه و بپزه.
بادمجون سیاه رو به ابعاد کوچیک خورد می کنیم و سرخ می کنیم. فلفل دلمه قرمز و سیب زمینی رو هم نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم.
توی یه کاسه ۴ ق غ خ ماست و ۲ عدد زرده تحم مرغ و ۱ ق غ خ روغن و مقداری زعفران و نمک ریخته و به خوبی یکدستش میکنیم.
حالا از برنج آبکش شدمون به اندازه کافی توی مخلوط ماست می ریزیم و میذاریم و کف قابلممون که کمی چرب کردیم میریزیم و مواد رو با سطح قاشق فشرده میکنیم .
حالا روی سطح ته چینمون کبابی که درست کردیم رو میذاریم و روی اونم تمامی سبزیجاتی که سرخ کردیم رو میریزیم بعلاوه مقداری زرشک و روی اونم برنج سفید می ریزیم.
همه مواد رو به صورت فشرده می چینیم که خوب قالبی در بیاد برنجمون. در آخر زعفران ریخته روی برنج و چند تیکه کره هم میذاریم روش و میذاریم دم بکشه.
اول ۱۰ دقیقه شعله رو ملایم میذاریم بمونه بعد زیرشو کم میکنیم میذاریم تقریبا ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم بکشه و زیر تهچینمون طلایی بشه. حتما اگه اجاقتون گازی هستش از شعله پخش کن استفاده کنین.
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
نوش جان