دسر کیک کارامل سرد که نه نیاز به فر داره نه تخم مرغ و حتی نیازی به آرد هم نداره. خیلی راحت و آسون و مجلسی و خوشمزه.
من هر وقت تولد یا جشنی داشته باشیم علاوه بر ژله این کیک خوشمزه رو درست می کنم طرز تهیه اون آسون هست و به راحتی یک کیک یخچالی عالی و مجلسی تهیه می کنید.
حتی می تونید به عنوان دسر برای مهمانی در منوتون قرارش بدید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای آماده کردن کیک کارامل چیست ؟
شیر ۵ لیوان
کرم کارامل ۴ بسته
خامه 1بسته
کیک وانیلی مقداری
کمپوت آناناس ۱ عدد
شربت میوه ۱/۴ لیوان
مراحل و طرز تهیه کیک کارامل سرد :
ابتدا شیر و کرم کارامل و خامه رو باهم مخلوط کرده و می جوشونیم حالا قالب کیک رو خوب چرب می کنیم. کیک وانیلی رو به قطعه های مکعبی شکل کوچک برش میدیم . می تونید هرنوع کیکی دارید استفاده کنید.
آناناس و یا هر میوه ایی که دلتون خواست رو به قطعه های کوچک برش میزنیم. می تونید از کمپوت میوه ها هم استفاده کنید .
حالا قطعه های کیک برش خورده و میوه برش خورده رو درون قالب ریخته و شربت کمپوت رو روی کیک و میوه ها می ریزیم و بعد مواد مایع کارامل رو روی کیک و میوه ها می ریزیم.
سپس مایع آمده شده را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدیم, و بعد از ماندن زمان لازم در یخچال به آرومی از اطراف قالب جدا کرده و زیر قالب رو کمی در آب گرم می زاریم و از قالب در میاریم.
کیک ما آماده است .
البته این نکته هم بگم که در هر قالبی می تونید این کیک رو درست کنید فقط به هنگام جدا کردن از قالب با صبر و حوصله و به ارامی این کار رو انجام بدید.
نوش جان