طرز تهیه کیک کارامل سرد بدون تخم مرغ و بدون فر

دسر کیک کارامل سرد که نه نیاز به فر داره نه تخم مرغ و حتی نیازی به آرد هم نداره. خیلی راحت و آسون و مجلسی و خوشمزه.

من هر وقت تولد یا جشنی داشته باشیم علاوه بر ژله این کیک خوشمزه رو درست می کنم طرز تهیه اون آسون هست و به راحتی یک کیک یخچالی عالی و مجلسی تهیه می کنید.

حتی می تونید به عنوان دسر برای مهمانی در منوتون قرارش بدید.

مواد لازم برای آماده کردن کیک کارامل چیست ؟

شیر ۵ لیوان

کرم کارامل ۴ بسته

خامه 1بسته

کیک وانیلی مقداری

کمپوت آناناس ۱ عدد

شربت میوه ۱/۴ لیوان

طرز تهیه کیک کارامل سرد

مراحل و طرز تهیه کیک کارامل سرد :

ابتدا شیر و کرم کارامل و خامه رو باهم مخلوط کرده و می جوشونیم حالا قالب کیک رو خوب چرب می کنیم. کیک وانیلی رو به قطعه های مکعبی شکل کوچک برش میدیم . می تونید هرنوع کیکی دارید استفاده کنید.

آناناس و یا هر میوه ایی که دلتون خواست رو به قطعه های کوچک برش میزنیم. می تونید از کمپوت میوه ها هم استفاده کنید .

حالا قطعه های کیک برش خورده و میوه برش خورده رو درون قالب ریخته و شربت کمپوت رو روی کیک و میوه ها می ریزیم و بعد مواد مایع کارامل رو روی کیک و میوه ها می ریزیم.

سپس مایع آمده شده را  به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدیم, و بعد از ماندن زمان لازم در یخچال به آرومی از اطراف قالب جدا کرده و زیر قالب رو کمی در آب گرم می زاریم و از قالب در میاریم.

کیک ما آماده است .

البته این نکته هم بگم که در هر قالبی می تونید این کیک رو درست کنید فقط به هنگام جدا کردن از قالب با صبر و حوصله و به ارامی این کار رو انجام بدید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *