طرز تهیه تن ماهی با کاری از غذاهای جنوبی و لذیذ که همراه با کته سرو میشه حتما توی خونه درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورشت تن ماهی با ادویه کاری چیست ؟
تن ماهی 2 عدد (بستگی به تعداد نفرات دارد)
پیاز یک عدد
سیر رنده شده : یک حبه
زنجبیل تازه رنده شده : یک ق چ
گوجه فرنگی نگینی خرد شده: یک عدد
فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده : به اندازه نصف استکان
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری مخصوص ماهی
پودر فلفل قرمز , زیره سیاه ، پودر پاپریکا
گشنیز خرد شده (اختیاری) برای تزیین
طرز تهیه کته مخصوص این غذا :
ابتدا برنج رو با چوب دارچین و هل بصورت کته می پزیم و موقع سرو از برنج در میاریم یا اگر دوست ندارید می تونید همون کته ساده درست کنید.
نکته : قبل از درست کردن غذا حتماً حتماً قوطی کنسرو رو در آب به مدت نیم ساعت بجوشانید ( من سه تا کنسرو تن گذاشتم).
مراحل و طرز تهیه تن ماهی با کاری :
ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز سبک شد سیر رنده شده ( یک حبه ) و زنجبیل تازه رنده شده یک ق چ رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و بعد یک عدد گوجه فرنگی نگینی رو نیز اضافه می کنیم به همراه فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده ( به اندازه نصف استکان ) و تفت می دهیم.
زمانی که گوجه نرم شد یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم برای اینکه رب گوجه از هم باز بشه نصف استکان آب میریزیم تا رب از هم باز بشه .
سپس ادویه کاری مخصوص ماهی و پودر فلفل قرمز و پودر زیره سیاه ، پودر پاپریکا استفاده می کنیم و بعد درب تن ماهی رو باز کرده و روغنش رو خالی می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم تا مواد به خورد ماهی بره و طعم بگیره ، برای تزیین از گشینز تازه خرد شده استفاده می کنیم .
نکته : این غذا کمی تند هست, بنا به ذائقتون می تونید شما از تندی این غذا کم کنید.
نوش جان