طرز تهیه پیتزا دینامیت برای طرفداران پیتزا که من پیتزا گوشت درست کردم کاملا اختیاری و سلیقه ای هست و هر نوع پیتزایی که بخواهید می تونید به عنوان پیتزا دینامیت درستش کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای خمیر پیتزا دینامیت چیست ؟
شیر : نصف لیوان
خمیر مایه : ۳ ق چ خ
شکر : نوک قاشق
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن : ۴ ق غ خ
آرد : ۲ لیوان
طرز تهیه خمیر
۱.من شیر ولرم رو با خمیر مایه و نوک ق شکر مخلوط میکنم.
۲.صبر میکنم خمیر مایه به عمل بیاد(حباب درست کنه).
۳.تخم مرغ و نوک قاشق شکر و همونقدر نمک و روغن رو خوب هم میزنم.
۴.با شیر مخلوط میکنم و آرد به مخلوط اضافه میکنم و حسااااابی ورز میدم.
۵.بعد روشو سلفون میکشم میذارم خمیرم پف کنه حجمش باید دو برابر شه معمولا ۴۵ دقیقه طول میکشه.
۶.پف خمیر و میگیرمو پهن می کنم کف ماهیتابه و بسته به پیتزام مواد رو روی خمیر میذارم.
اگر میخواین تو آردتون بیکینگ پودر بزنین که نونتون حسابی پف کنه.
طرز تهیه پیتزا دینامیت :
۱.خمیر پیتزاتون رو طبق دستوری که واستون گذاشتم آماده کنید
۲.نصفش رو کف قالب پهن کنین و روش رو کاملا کچاپ بریزین و با پنیر پیتزا بپوشونین
۳.بقیه ی خمیر رو به اندازه گردو گرد کنید ، و هر کدوم رو باز کنید
۴.یه دونه موزرلای توپی لاش بذارین و دوباره گرد کنید(عکس هارو ورق بزنید)
۵.دور تا دور قالب بذارین، یعنی داخل اون گردالی ها پنیر هست در واقع
۶.من به ترتیب ، مخلوط سبزیجات (نخود فرنگی و ذرت و قارچ و فلفل دلمه…) و گوشت چرخ کرده سرخ شده ریختم
۷.سپس رو شو کامل با پنیر دوباره پوشوندم، روی توپ ها پنیر نریختم و فقط با قلم موی آغشته به زرده تخم مرغ روی توپ ها کشیدم
۸.رفت تو فر با دمای ۱۸۵ درجه به مدت بیست دقیقه(فقط المنت پایین و فن روشن باشه)
نوش جان
نوش جان