طرز تهیه دمنوش به بسیار مناسب برای همه فصل ها چایی خوش عطر و پر از خواص برای سلامتی و شاداب بودن است که در انتهای مطلب به فواید و خاصیت های بی نظیرش می پردازیم.
روش درست کردن چای به خیلی ساده است هم می تونید از به تازه استفاده کنید و بزارید دم بشه و هم می تونید به رو خشک کنید و همیشه به خشک شده رو داشته باشید در ادامه روش کامل رو براتون گفتم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای درست کردن چای به چیست؟
به زرد کاملا رسیده
مراحل و طرز تهیه دمنوش به :
در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم.
مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار می دهیم می تونید روی شوفاژ یا فن کویٔل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده میریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم می زنیم تا خوب تفت داده بشه.
فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده میکنیم.
اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه.
نوش جان
نگاهی مختصر به خواص به :
این میوه به مقادیر متوسط ویتامین C و مس به اضافه مقدار کمی از ویتامینهای B، آهن، پتاسیم و منیزیم را تامین میکند.
برخی از آنتیاکسیدانها در به ،التهاب و حفاظت در برابر بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی را کاهش میدهند.
میتواند به مدیریت حالت تهوع ناشی از بارداری کمک کند.