طرز تهیه کیک زرشک تازه که اغلب توی اوایل پاییز در دسترس است و به راحتی می تونید باهاش یک کیک خوشمزه بابفت عالی تو خونه درست کنید.
کیک زرشک رو اغلب با نوع تازه اون پخت می کنند من به خاطر طعم ترش و ملس اون خیلی طرفدارش هستم و برای کسانی که کیک های رژیمی می خورند هم گزینه عالی است.
مراحل و روش پخت این کیک خیلی شبیه کیک های دیگه ای هست که توی سایت ایران پاتوق بخش آشپزی آموزش دادیم نکات ریزی داره که به اون ها می پردازیم تا بهترین کیک رو بپزید و از این تجربه خوشمزه لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک زرشک تازه چیست ؟
شکر 1 پ
شیر 1/2 پ
آرد 2 پ
بیکینگ پودر 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/2 ق چ
روغن مایع 1/2 پ
زرشک تازه نصف پیمانه
مراحل پخت و طرز تهیه کیک زرشک تازه :
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
شیر و روغن افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن. آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا مواد صاف و یکدست بشن.
زرشک های شسته شده و خشک شده را با ۱ قاشق غذا خوری آرد مخلوط می کنیم تا زرشک ها بعد پخت ته نشین نشن بعد به مواد کیکمون اضافه می کنیم, مخلوط می کنیم و قالبمون و چرب می کنیم و مواد کیک و داخلش می ریزیم و تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت ۴۵ دقیقه تا 1 ساعت قرار میدیم.
بعد از ۴۵ دقیقه با استفاده از خلال دندون چک می کنیم، ممکنه بسته به نوع فر زودتر آماده بشه، اگه موادی به خلال دندون نچسبید کیک پخته و آماده ست.
اگه عاشق طعم ترش و ملس هستین پیشنهاد می کنم یکبار این کیک رو امتحان کنید.
نوش جان