طرز تهیه پای سیب کرامبلی که از سه لایه تشکیل شده است اول قسمت خمیری ( همون خمیر فونسه قبلی ) رو آماده می کنیم و مواد میانی که سیب است و سپس رویه کرامبل رو آماده کرده و استفاده می کنیم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت پای سیب کرامبلی چیست ؟
مواد لازم برای خمیر (خمیر فونسه)
آرد 250 گرم
کره سرد 115 گرم
پودر قند 30 گرم
زرده یک عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک پنسه
شیر سرد یک سوم پیمانه
مراحل و طرز تهیه پای سیب کرامبلی :
ابتدا ارد و نمک را با هم مخلوط کنید، بعد کره رو اضافه کنید. با نوک چنگال کره را به خورد آرد بدهید تا وقتی که کره و آرد مخلوط شوند. مخلوط باید به شکل خرده نان دربیاید.
پودر قند ،زرده و وانیل را به مواد اضافه کنید ،دوباره با چنگال مخلوط کنید،شیر سرد را به تدریج اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان جمع کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود،خمیر را زیاد ورز ندهید.
خمیر را به صورت یکپارچه در آورده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و آن را به مدت یک ساعت تو یخچال بذارید،…. از یخچال بیرون بیارید بازش کنید و داخل قالب بندازید .
حالا مواد میانی و کرامبل رو روش بریزید و داخل فر 180 از یک ربع گرم شده به مدت حدود 40 دقیقه میپزیم
نکته : فقط دقت کنید بعد از اضافه کردن شیر سرد ،خمیر را ورز ندید،چون باعث می شود خمیر به روغن بیفتد و بعد از پخته شدن سفت و خشک شود.
نکته : این خمیر را داخل دستگاه غذاساز هم میتونید تهیه کنید که من از غذاساز استفاده کردم
برای مواد میانی : یک ق غ مارمالاد سیب یا زردالو ( اصلا الزامی نیست و طعم خوبی میده ) دو عدد سیب اسلایس شده و یک چهارم پیمانه گردو خرد شده که روش سیب ها میپاشیم ( البته گردو رو داخل مواد کرامبل هم میتونید بریزید انتخابی هست )
مواد کرامبل
۱۰۰ گرم آرد
۵۰ گرم شکر قهوه ای
۸۰ گرم جو دوسر
یک ق چ دارچین
و ۱۰۰ گرم کره سرد رو با نوک انگشتها مخلوط می کنیم و روی مواد صاف می کنیم، و داخل فر می پزیم. اجازه بدید کاملا خنک شه و بعد سرو کنید ( سرو این نوع پای با یه اسکوپ بستنی هم خیلی هیجان انگیز ه )
نوش جان