طرز تهیه کیک سه شیر که بافت کاملا اسفنجی و عالی داره مناسب برای پذیرایی و همچنین دسر عالی به وقت مهمانی است . دقت کنید که این کیک رو حتما روز قبل بپزید چون نیاز داره که مدتی در یخچال بمونه و سه شیری که ازش صحبت خواهیم کرد جذب کنه و به عالی ترین درجه طعم خودش برسه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک سه شیر چیست ؟
تخم مرغ بزرگ 8 عدد
شکر 1.5 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
شیر عسلی 400 گرم▫️
خامه 340 گرم
شیر 1 پیمانه
قهوه اسپرسو 5 قاشق سوپ خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته
توت فرنگی به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه کیک سه شیر :
ابتدا درون کاسه ای بزرگ تخم مرغ و شکر را 5 تا 6 دقیقه بهم می زنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید .
به تدریج مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم می زنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب قرار می دهیم .
کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار می دهیم تا پخته شود. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم می زنیم.
سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را می پوشانیم.
سپس حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز به این کیک استراحت می دهیم و در یخچال نگه می داریم تا کامل سرد شده کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و با یک قاشق خامه پوشانده درظروف پذیرایی قرار می دهیم و با توت فرنگی تزیین می کنیم.
حتما این کیک رو تزیین کنید من با خامه تزیین کردم شما هم می تونید این جوری تزیینش کنید یا با ژله ببریلو و یا شکلات سفید و قهوه ای تزیینش کنید.
نوش جان