طر تهیه کراکر نمکی کنجدی خوردنی های خوشمزه که بچه جز طرفداران اون ها هستند و خوراکی سالم هست که با مواد اولیه تازه و سالم تو خونه تهیه می کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کراکر نمکی کنجدی چیست ؟
کره نرم: ۱۵۰گرم
روغن مایع :۶۰ گرم یا یک استکان سرخالی
شکر:یک قاشق مربا خوری
نمک:یک قاشق چای خوری
سرکه:یک قاشق غذا خوری (ترجیحا سرکه سیب عالی میشه)
آب: ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱عدد
بکینگ پودر :یک قاشق چای خوری سر خالی
آرد :۴ پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسه (البته ۳ لیوان آرد رو بریزین لیوان اخررو کم کم وبا دقت بریزین چون ممکنه آرد بیشتر یا کمتری استفاده بشه)
مواد مورد نیاز برای رومال:
زرده تخم مرغ ۱عدد
شیره انگور ۱ق چ
کنجد به میزان لازم
مراحل و طر تهیه کراکر نمکی کنجدی :
تمام مواد به غیر از آرد را باهم مخلوط و با همزن یا چنگال بزنید تا یکدست شود دقت کنید کره باید نرم و هم دمای محیط باشه.
آرد راکم کم اضافه کنیدتاجایی که خمیر نرم ولطیفی به وجود بیاد با دست کمی ورز دهید تا منسجم شد (بیش از حد ورز ندهید). روی خمیر را پوشانده و در دمای محیط ۳۰دقیقه استراحت دهید.
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر یک سانت باوردنه بازکنید و با کاتر دالبری نوارهایی به عرض ۱سانت و طول ۱۰سانت برش دهید. (یا میتونید کمی درازتر بردارین خمیراتون رو ) داخل سینی فر بچینید.
برای رومال زرده و شیره انگور را باهم مخلوط و با فرچه روی شورینی را رومال بزنید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۵ الی۳۰ دقیقه تا زمانی که زیر و روی آنها طلایی شه بپزید. از فرخارج کنید و اگر دوست داشتید می تونید تا داغه روشون عسل بمالید یا همونطور ساده نوش جان کنید .
نکته :سرکه قابل حذف نیست و از شیره خرما یا انگور برای رومال میتونید استفاده کنید.
نوش جان