کیک کرامبلی نارگیلی که دستور عالی هم برای تهیه کرامبل مخصوص اون داریم و یک لایه کرامبل وسط کیک میزاریم و طعم متفاوت و خوشمزه ای به کیک میده حتما امتحان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه و پخت کیک با لایه کرامبل و عطر و طعم نارگیل چیست ؟
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
ماست شیرین : نصف پیمانه
روغن مایع : سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل : ۱ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ قاشق مربا خوری
وانیل :نوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرامبل:
بیسکوییت ساقه طلایی : ۱ بسته
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه نرم شده : ۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک کرامبلی نارگیلی :
ابتدا همه ی مواد رو داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و چند پالس می زنیم تا خورد بشه و میزاریم کنار, دقت کنید همه مواد باید هم دمای محیط باشن.
سپس قالب را کاغذ روغنی گذاشته چرب و آرد پاشی کنید آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید.
تخم مرغ، وانیل و شکر را خوب با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه, ماست و روغن رو به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید پودر نارگیل را هم به مواد اضافه کنید و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.
حالا نصف مواد را تو قالب کمربندی گرد بیست و سه سانتی ریخته و مواد کرامبلی را روش پخش کرده و بقیه مایه کیک رو روی مواد کرامبل ریخته و در نهایت مواد کرامبلی رو روش ریخته و قالب رو توی فر که ده دقیقه از قبل گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا بپزه.
نکته 1 : در قالب سادە هم میشە پخت یا هر قالب شکل دار مثل قلب و مربع کاملا اختیاری است فقط قالبتون زیاد بزگ نباشه که ارتفاع کیک خیلی کم میشه.
نکته 2 : منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه.
اندازه قالب من ۲۳ سانت بود.
نکته 3 :شیر را جایگزین ماست نکنید.