طرز تهیه باقلوا دروغی شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ که پختش هم سخت نیست من این دستوری که براتون نوشتم رو بارها درست کردم و از مهمونام پذیرایی کردم که خیلی مورد استقبال قرار گرفت.توصیه می کنم حتما تهیه کتید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه باقلوا دروغی چیست ؟
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر (اندازه لیوان اسنفاده شده 200 میلی لیتر یا چهار پنجم لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور )
1 پاکت وانیل شکری 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی)
1 پاکت بکینگ پودر 10 گرمی یا یک ق غ)
4 لیوان آرد
1 کاسه گردو و یا فندق درشت خرد شده (بنا به ذائقه تون بریزید)
مواد لازم برای شربت
3.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
2تا 3 قطره آبلیمو
مراحل و طرز تهیه باقلوا دروغی :
ابتدا شربت را آماده کنید.برای شربت ، شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید گاهی هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از جوشیدن آبلیمو اضافه کنید و 2 تا 3دقیقه دیگر بجوشانید و از روی گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای خمیر ، تخم مرغ، شیر ، روغن مایع و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. بکینگ پودر ، سرکه را نیز افزوده و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیری نرم به نرمی لاله گوش به دست آورید که به دست نچسبد.. گردو و یا فندق را نیز به خمیر آماده شده اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیر و مغژها با هم ترکیب شوند.
خمیر آماده شده را داخل ظرف پیرکس بزرگ مستطیل شکل و یا گرد بگذارید و خمیر با دست فشار بدید و در تمام ظرف به طور یکنواخت و مساوی پهن کنید. به شکلی که دوست دارید برش بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که به خوبی سرخ شود بپزید.
بعد از اینکه باقلوا پخت از فر خارج کنید و 4تا5دقیقه بعد شربت سرد را روی باقلوا بریزید.احتمالا به نظرتون مقدار شربت زیاد است اما باقلوا بعد از سرد شدن شربت را جذب میکند (اما باز میتونید کمتر بریزید) وقتی باقلوا شربت را جذب کرد و سرد شد روی آن را تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان