طرز تهیه کیک شکلاتی روسی با لایه های موس شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی روسی که فیلینگ شکلات هم داره بسیار خوشمزه و پرطرفدار هست. حتما این کیک روسی رو تو خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. من قالبی که انتخاب کردم برای این میزان مواد قطر قالب ۱۸ سانتیمتر بود.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی روسی چیست ؟

۱ تخم مرغ

۱۳۰ گرم شکر

۱۴۰ گرم آرد

۵۰ کاکائو

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۷۵ گرم روغن

۷۵ گرم شیر

۲ قاشق غذاخوری آب جوش

طرز تهیه کیک شکلاتی روسی

مراحل و طرز تهیه کیک شکلاتی روسی :

ابتدا فر را تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، کاکائو، جوش شیرین و بکینگ پودر را درون یک کاسه بزرگ الک و مخلوط کنید.

تخم مرغ، شکر و نمک را در یک کاسه میکسر بزنید تا به استیف پیک برسد. روغن و شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید. مخلوط را با سرعت کم بزنید تا صاف شود.

مخلوط خشک را روی توده حاصل بریزید و دوباره مخلوط کنید، با سرعت کم میکسر بزنید تا صاف شود. آب جوش را درون خمیر بریزید. دوباره هم بزنید. ته قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید ، خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید.

کیک را در فر از قبل گرم شده بپزید. یا تا زمانی که خلال دندان خشک از کیک خارج شود.

کیک پخته شده را روی یک قفسه سیمی خنک کنید و در سلیفون بپیچید. اگر کیک گنبدی شکل شده ، باید قسمت گنبدی را برش بزنید و آنرا برای دسر کنار بگذارید.

مواد لازم موس:

مواد گفته شده برای لایه میانی کیک و یک دسر می‌باشد اگر فقط برای کیک می‌خواهید مواد را نصف کنید)
۱۵۰ گرم شکلات ۷۰٪ رنده شده
۱۲۰ گرم خامه ۱۰٪
۱۹۰ گرم خامه ۳۳٪
۲قاشق غذاخوری پودر قند
۵ گرم ژلاتین
۳۰ میلی لیتر شیر
طرز تهیه موس:
۱۲۰ گرم خامه را تا ۷۰-۸۰ درجه گرم کنید و شکلات رنده شده را روی آن بریزید ، بگذارید یک دقیقه بماند ، سپس به آرامی مخلوط کنید
شیر را تا ۶۵ درجه گرم کنید ، ژلاتین را در آن حل کنید ، وقتی شکلات با خامه سرد شد و به ۴۰ درجه رسید ، ژلاتین حل شده در شیر را به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید ، بگذارید خنک شود.
۱۹۰ گرم خامه 33٪ با پودر شکر بزنید تا نیمه فرم بگیرد سپس مخلوط شکلات که خنک شده را به آن اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.
مونتاژ:
یک حلقه به قطر ۱۸ در ظرف سرو قرار دهید.
کیک را به دو لایه برش بزنید لایه اول را با شربت آلبالو مرطوب کنید و در حلقه قرار دهید، روی آن موس بریزید ، لایه دوم کیک را روی موس قرار دهید روی حلقه را سلیفون بپیچید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا موس سفت شود سپس از یخچال خارج کنید ، حلقه را از دور کیک بردارید روی کیک را با شربت آلبالو مرطوب کنید، در آخر کیک را با گاناش شکلاتی که در ادامه توضیح داده می‌شود کاور کنید.
گاناش شکلاتی:
۱۱۰ گرم خامه را تا ۸۰ درجه گرم کنید سپس ۱۱۰ گرم شکلات رنده شده را روی آن بریزید و مخلوط کنید وقتی خنک شد روی کیک بریزید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *