طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی غذای نونی و بسیار خوشمره و کامل با انواع سس ها مزه دار می کنیم و طعم بی نظیری داره. من برای این غذا از مرغ استفاده کردم همین دستور رو با گوشت هم می ونید تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ و تهیه بوریتو مرغ مکزیکی چیست ؟
سینه ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
سس تریاکی یا باربیکیو ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوریر
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
مواد لازم بوریتو:
برنج یا کینوا پخته شده دو پیمانه
کاهوی خرد شده ۳ الی ۲ لیوان
لوبیای قرمز پخته شده ۳ فنجان
ذرت پخته شده ۱ فنجان
پیاز یک عدد
آواکادو ( به دلخواه )
سس سالسا دو فنجان ( در ادامه دستورش رو توضیح دادم )
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سبز یک عدد
مراحل و طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی :
ابتدا در یک کاسه مرغ های خرد شده را به همراه سس تریاکی یا باربیکیو ، روغن زیتون ، پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک و فلفل کاملا با هم مخلوط کرده و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود .
سپس برنج ، لوبیا و ذرت را بپزید و کنار گذاشته تا خنک شود . مرغ ها را در تابه سرخ یا گریل یا کبابی کنید تا کاملا بپزد .
کاهو و پیاز را خرد کنید و سپس مرغ های پخته شده را از ماهیتابه خارج کنید اجازه دهید مقداری خنک شود و به تکه ها کوچکتر خرد کنید،کف کاسه سرو را کاهو بگذارید سپس لوبیا، ذرت ، پیاز، مرغ را اضافه کنید و در مرحله آخر سس سالسا، در صورت تمایل آووکادو ، ماست و گشنیز و فلفل خرده شده ریخته و سرو کنید،
مواد لازم برای تهیه سس سالسا:
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیازچه ۲ عدد
سیر ۲ الی ۳ حبه
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غدا خوری
فلفل سبز برای تند شدن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو بصورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت 10 تا 15دقیقه قرار دهید .
سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید. گوجه فرنگی، سیر، پیاز چه ، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .