طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری با طعم عالی و تهیه او در کمترین زمان که حتی برای دورهمی های خودمونی و یا ساندویچ عالی برای سرکار و دانشگاه و مدرسه است .
البته من اغلب در فصل بهار تابستون این ساندویچ رو درست می کنم و با خانواده میریم تو فضای سبز و دشت و دمن میخوریم که خیلی هم میچسبه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ بندری چیست ؟
سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۱ عدد متوسط
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
سس تند ۱ قاشق چایخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل،آویشن،پودر سیر،پاپریکا
سیر ۲ حبه
قارچ ۱۰۰ گرم
زست لیمو و آبلیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا
مراحل و طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری :
ابتدا مرغ ها را باریک برش بزنید و با روغن زیتون، زست لیمو، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل، پوره سیر و سس خردل حسابی مزه دار کنید.
بعد با همون مواد مرینید بریزید توی تابه و تفت بدید، بعد از سرخ شدن کامل مرغ ، پیاز رو حداگانه خلالی ظریف خرد کنید و حسابی سرخش کنید و به مرغ اضافه کنید.
و بعد از یه تفت کوتاه بهش رب و سس تند و پوره سیر و آویشن و نمک و فلفل اضافه کنید و قشنگ سرخش کنید تا رب رنگ باز کنه و به خرد مرغ بره .
سپس گوجه ها را فیله کنید یعنی از پوست جدا کنید و ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده به مرغ اصافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید مواد کاملا باهم پخته و حسابی سرخ و خوشمزه بشن.
مواد تند ساندویچ ما حاضره نان باگت را باز کنید از مایه مرغ بندری وسطش بریزید و یه لایه پنیر گودا و سیب زمینی که خلالی ریز برش دادید و سرخ کردید رو میریزین روی پنیر و ساندویچ تون و تمااام ، ساندویچ تند و تیز ما آمادست، نوش جان