طرز تهیه اکلر مرغ به همراه مواد غذایی ساده و مقوی است این غذا با نون سرو میشه و خیلی خوشمزه است و مراحل تهیه ساده ای داره که خیلی راحت می تونید در خونه تهیه کنید.
این غذا رو برای مهمونی و دورهمی هاتون هم می تونید به عنوان پیش غذا یا یک شام ساده دورهمی بپزید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه اکلر مرغ چیست ؟
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 1 ق غ
کره آب شده: نصف لیوان
آب: 1 لیوان
آرد: 1 لیوان
نمک: نوک ق چ
وانیل: نوک ق چ
سالاد مرغ برای مابین نون
مراحل پخت و طرز تهیه اکلر مرغ :
ابتدا کره نرم رو همراه آب و شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم ، صبر می کنیم تا آب به جوش بیاد. سپس آرد الک شده رو یک مرتبه به مواد اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا خمیر جمع بشه ،
بعد از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم مواد خنک بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه همراه وانیل به مواد اضافه کرده . هر تخم مرغی رو که اضافه کردیم مواد رو با همزن خوب می زنیم .
تخم مرغ آخر رو کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر شل نشه . مواد رو داخل قیف ریخته ، داخل سینی فر ،کاغذ روغنی می اندازیم و بعد با فاصله از هم مواد رو داخل سینی می زنیم.
سپس داخل فری که از قبل گرم کردیم، به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 200 درجه قرار میدیم و بعد از گذشت 15 دقیقه بدون اینکه در فر رو باز کنیم، دما رو به 160 درجه کاهش داده و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه پخته بشه .
سینی رو از فر خارج کرده و صبر می کنیم کاملا خنک بشه ، نان رو از وسط برش داده و وسط نان رو با سالاد مورد نظر پر می کنیم.
نوش جان