طرز تهیه نان کشمشی نان بسیار خوشمزه ولذیذی که به شدت با چایی می چسبه و اینکه این نون ورز دادن نمیخواد و نیازی به استراحت هم نداره و بدون خمیر مایه هست و به راحتی می تونید در منزل آماده کنید.
فقط دقت داشته باشید حتما بکینگ پودر تازه باید استفاده کنید .می تونید بکینگ پودر رو از لوازم قنادی بخرید و بعد این نون کشمشی رو درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه نان کشمشی چیست ؟
تخم مرغ یک عدد
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان ماست
پنج ق غ شکر
دو و نیم ق چ بکینگ پودر
آرد دو لیوان
وانیل نوک ق چ
کشمش پلویی سه ق غ
مواد مورد نیاز برای رویه نان
زرده تخم مرغ یک عدد. پودر قند یا عسل یک ق غ. زعفران دم کرده یک ق غ
مراحل و طرز تهیه نان کشمشی :
ابتدا بکینگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم دو سه دقیقه می زاریم بمونه پف کنه. روغن مایع و تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط می زنیم یکدست بشه بعد ماست رو اضافه می کنیم و در آخر آرد رو کم کم اضافه می کنیم و ورز میدیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
بیشتر از این میزان آرد نزنید خمیر که آماده شد کشمش رو هم اضافه کنید و ورز بدین مخلوط بشه با خمیر روش رو می پوشونیم و نیم ساعت میزاریم استراحت کنه در دمای محیط.
بعد این زمان کف قالب یا تابه رو چرب می کنیم از خمیر گلوله های اندازه نارنگی برمی داریم داخل تابه یا قالب با فاصله می چینیم مواد رویه رو ترکیب روی نان می مالیم و مغزیجات روش میرزیم.
روش پخت روی گاز : شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است
روش پخت داخل فر: فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه.
نوش جان