طرز تهیه فرنی خرما در واقع فرنی ترکیب آرد برنج، شیر یا آب و شکر هست حالا برای شیرین کردن فرنی من از خرما و شیره ی خرما استفاده کردم.
این فرنی بسیار مقوی است و طعم دهنده کاملا طبیعی داره که برای ماه رمضان و حتی روزهای عادی بسیار توصیه میشه و به ویژه برای کودکان در حال زشد بسیار مفید است.
می تونید فقط از خرما یا فقط از شیره ی خرما استفاده کنید یا حتی از شیره انگور هم می تونید استفاده کنید, مقدارش هم به ذائقهی خودتون بستگی داره که دوست دارید چقدر شیرین باشه.
من از خرما و شیره ی خرما استفاده استفاده کردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه فرنی خرما چیست ؟
خرما ۱۰ عدد
شیره ی خرما ۱/۴ لیوان
آرد برنج ۲ ق غ
شیر ۲ لیوان
دارچین یا هل نصف ق چ
گلاب ۱ یا ۲ ق غ
کره ۲۰ گرم یا ۱ ق غ
مراحل و طرز تهیه فرنی خرما :
ابتدا پوست و هسته خرما رو جدا کنید. یک مقدار شیر بهش اضافه کتید و داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشکوب برقی پوره ش کنید, یا حتی میتونید با پشت چنگال له کنید.
سپس شیر سرد رو داخل قابلمه بریزید و آرد برنج رو بهش اضافه کنید، هم بزنید تا آرد تو شیر کاملا حل بشه, خرما پوره شده و شیره ی خرما رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید .
حواستون باشه در این مرحله مدام هم بزنید تا ته نگیره و آرد برنج پخته بشه , وقتی تقریباً غلیظ شد گلاب، دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرنی رو بدون اینکه هم بزنید با شعله خیلی کم به حال خودش بزارید تا جا بیفته. فرتی خوشمزه مون آماده ست
حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله فرنی رو به ظرف سرو منتقل کنید
وقتی کمی از حرارت افتاد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید این دسر خوشمزه رو می تونید گرم یا سرد میل کنید.
نوش جان