طرز تهیه گراتن عدس با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه گراتن عدس که از غذاهای فست فودی اما بسیار سالم محسوب میشه که اغلب از سبزیجات مفید در این غذا استفاده شده است .طعم بسیار عالی داره و به ویژه برای پنیر دوست ها که می تونن پنیر غذا رو بیشتر بریزند.

این غذا رو به عنوان شام و یا پیش غذا به وقت مهمانی می تونید تدارک ببینید هم طعم عالی داره هم شکل بسیار زیبایی دارد.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه گراتن عدس چیست ؟

عدس پخته  2 پیمانه

پیاز  1 عدد

سیر خرد شده  2 حبه

رب گوجه  1 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی  4 عدد

لیموترش  1 عدد

نمک، فلفل و ادویه دلخواه

جعفری خردشده  20 شاخه

سیب زمینی  2 عدد

پنیر پارمزان  3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا  4 قاشق غذا خوری (پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر ????)

پودر سوخاری  3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه گراتن عدس

مراحل و طرز تهیه گراتن عدس :

ابتدا سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه می کنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم.

وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو می ریزیم و از روی حرارت برمی داریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) می ریزیم.

سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ می کنیم یا اگه میخواین سالم‌ تر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید.

پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط می کنیم و روی مواد میرریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد می ذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.

نکته: عدس رو حتما خوب بپزید اما دقت کنید که له نشه می تونید در زمان پخت عدس کمی نمک از اول بهش بزنید تا پوسته های عدس جدا نشه و شکل خودش رو حفظ کنه.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *