طرز تهیه دونر کباب بوقلمون ترکیه که بسیار طرفدار داره با این روش گوشت بوقلمون کاملا طعم دار و نرم هست و به خوبی پخته میشه یک گزینه عالی برای کباب دوستان و به ویژه دونر کباب خورها است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه دونر کباب بوقلمون ترکیه چیست؟
گوشت بوقلمون ۸۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
روغن مایع ¼ پیمانه
ماست ۱ استکان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
آویشن و فلفل قرمز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مراحل و طرز تهیه دونر کباب بوقلمون ترکیه :
ابتدا پیاز را رنده می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس ماست چکیده را به همراه روغن مایع، رب گوجه فرنگی، پودر آویشن، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس گوشت بوقلمون را به سس اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط گوشت بوقلمون برسد، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت بوقلمون به خوبی طعم دار شود.
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک لایه سلفون روی سطح کار باز می کنیم.
حالا گوشت بوقلمون را روی سلفون قرار می دهیم و آنرا مانند رول کالباس جمع می کنیم، سپس چند لایه دیگر سلفون دور آن می پیچیم و کناره های آنرا محکم می کنیم، سپس به مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار می دهیم.
پس از اینکه گوشت بوقلمون را از فریزر خارج کردیم، اجازه می دهیم کمی از حالت منجمد خارج شود، سپس آنرا به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم.
ورقه های گوشت بوقلمون را داخل تابه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند. در ادامه پس از اینکه غذا آماده شد، دونر بوقلمون را به سلیقه خود به همراه نان پیتا یا برنج کته شده و سبزیجات سرو می کنیم.
نوش جان