طرز تهیه چیزکیک نیویورکی دسر بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی در منزل با انواع پنیر  و بیسکویت گندمی بسیار ساده و آسونه و در مهمانی ها می تونید به عنوان دسر شیک و مجلسی برا پذیرایی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه چیزکیک نیویورکی چیست ؟

پنیر ماسکارپونه : 400 گرم
پنیر خامه ای :400 گرم
بیسکویت گندمی ساده :250 گرم
کره :150 گرم
خامه:100 گرم
شکر :100 گرم
پودر قند :4 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی:20 گرم
آرد ذرت :20 گرم
تخم مرغ:3 عدد
لیموترش :1 عدد
روغن :به مقدار لازم
نمک :کمی

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی

مراحل و طرز تهیه چیزکیک نیویورکی :

ابتدا 150 گرم کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود قبل از اینکه کره شروع به جوشیدن کند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

250 گرم بیسکوییت گندمی ساده را داخل غذاساز بریزد و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت ها کاملا پودر شود، سپس کره آب شده را بریزید و دستگاه را مجدد روشن کنید تا کره و بیسکویت با هم ترکیب شوند.

قالب مورد نظر را که بهتر است از نوع قالب های کمربندی باشد با کمی کره و یا روغن چرب کرده و مخلوط بیسکویت را داخل آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا خوب منسجم شود .

سپس برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. در این فاصله مواد میانی کیک را آماده نمایید برای این کار 400 گرم پنیر خامه را به همراه نیمی از ماسکارپونه و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، نیمی از پودر قند، نمک ، 60گرم خامه و پوست رنده شده یک عدد لیمو را افزوده و مواد را خوب مخلوط نمایید .

تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هربار خوب هم بزنید، در ادامه آرد ذرت را کم کم اضافه نموده و دوباره هم بزنید تا مایه یکدست شود.

کراست را از یخچال بیرون آورده و مایه آماده شده را روی آن بریزید و برای نیم ساعت با دمای 170 درجه بپزید. بعد از اینکه چیزکیک پخت آن را در همان فر رها کنید تا خنک شود ، سپس برای 25 دقیقه دیگر با دمای 150 درجه بپزید.

سپس آب لیمو ترش را بگیرید و دو قاشق از آن را با باقی مانده ماسکارپونه مخلوط کرده و برای نیم ساعت در محیطی گرم بگذارید تا طعم لیمو به خرد پنیر برود.

بعد از اینکه چیزکیک برای 25 دقیقه دیگر پخت و آماده شد آن را در همان فر رها کرده و مواد رویه چیز کیک را آماده نمایید.
پنیر ماسکارپونه طعم دار شده را با باقی مانده پودر قند و باقی مانده خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود، شکلات چیپسی را افزوده و مجدد هم بزنید و در مرحله آخر مایه بدست آمده را روی چیزکیک بریزید و با کاردک خوب پخش کنید و برای 6 تا 8 دقیقه با دمای 170 درجه بپزید .

بعد از این مدت زمان چیزکیک را در همان فر رها کنید تا خنک شود ، بعد از اینکه چیزکیک نیویورکی بخوبی خنک شد آن را از فر خارج کرده و برای یک شب تا یک روز در یخچال بگذارید تا خوب جا بیافتد.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *