طرز تهیه شامی کباب با دستوری ساده که از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه هم هست .من خیلی موقع ها مهمون داشته باشم اینو درست می کنم چون اکثر افراد دوسش دارند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شامی کباب چیست ؟
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز درشت ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مقدار لازم
مواد مورد نیاز سس شامی چیست ؟
گوجه ی رنده شده ۳ یا ۴ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
لیموترش کمی
مراحل و طرز تهیه شامی کباب :
سیب زمینی ها و پیاز را رنده کنید آبش رو بگیرید بعدگوشت چرخ شده تخم مرغ و آرد نخودچی را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به کاسه سیب زمینی و پیاز اضافه کنید خوب مخلوط کنید مواد را خوب ورز دهید ورز دادن را تا زمانی ادامه دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
برای خوشمزه تر شدن شامی بهتر است قبل از اینکه آن را سرخ کنید مواد را با سلفون پوشانده و به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث خوشمزه تر شدن شامی کباب هنگام سرخ کردن میشود.
حالا نوبت سرخ کردن شامی است. برای این کار یک تابه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از داغ شدن روغن مقداری از مایع شامی کباب را با قاشق بردارید و بر کف دست بگذارید و آن را در کف دست بیضی یا گرد کنید بعد صاف کنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند بعد از اینکه یک طرف شامی ها سرخ شدن آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند .
بعد از اینکه تمام شامی ها را سرخ کردید. گوجهها ی رنده شده را به تابه اضافه کنید سیر له شده نمک و فلفل و لیمو ترش را اضافه کنید تفت بدید بعد شامی ها رو به سس گوجه اضافه کنید در تابه رو بزارید دو سه دقیقه با شعله ی ملایم طمع دار بشه بعد پشت رو کنید می تونید کته بزارید با کته نوش جان کنید.