طرز تهیه لونگی گوجه بادمجان گیلانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه لونگی گوجه بادمجان من اومدم باز هم یک خوراک اصیل گیلانی که اسم های مختلفی داره و بهش،بادمجان کباب و یا بادمجان شکم پر هم میگیم اصولا وقتی شکم یه ماده غذایی با مواد دیگه پر بشه اصطلاحا بهش لونگی میگن.

این غذا در شرق گیلان و همچنین در آستارا طبخ میشده البته با روش پخت متفاوت این مدل که ما درست می کنیم بیشتر مدل شرق گیلانه البته با کمی تفاوت که بهش بادمجان گودی (گودا ، گوده) و یا دل دکونه هم میگن. جای مشتاقانش خالی.

مواد لازم برای تهیه لونگی گوجه بادمجان چیست ؟

گردو ۲۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

سیر چند حبه

گوجه فرنگی ۱ عدد

رب انار ۱ ق غ به اندازه ترشی دلخواه

سبزی معطر ( چوچاق ) کمی . نعناع و گشنیز هم میشه ریخت

بادمجان و گوجه فرنگی از هر کدام چهار یا پنج عدد

طرز تهیه لونگی گوجه بادمجان

مراحل و طرز تهیه لونگی گوجه بادمجان :

مواد مون رو مثل مواد فسنجون با مولینکس کاملا خرد می کنیم و بعد همراه با رب انار و ۱ استکان آب کمی تفت می دهیم تا بوی خامی مواد گرفته شود .ما همیشه یه قاشق مرباخوری رب آلوچه هم داخل مواد می ریزیم که خیلی خوش طعم ترش میکنه.

بادمجان رو پوست می گیریم و همراه با گوجه فرنگی کمی سرخش می کنیم تا حدی که کمی براق بشن کافیه سپس شکم بادمجان و گوجه را خیلی با دقت خالی می کنیم طوری که جداره سوراخ نشه و از مواد میانی داخلشو پر می کنیم.

و بعد در ظرف پیرکس چرب شده میذاریم اگر از آب گوجه فرنگی و بادمجان چیزی مونده بود کنارش می ریزیم و داخل فر ۲۰۰ درجه میذاریم.

تا وقتی که غذا جا بیفته تو فر نگهش میداریم و بعد از ۱ تا ۱/۵ ساعت غذا مون برای سرو آماده ست

رنگ سیاه مواد بخاطر کیفیت خوب رب اناره قبلش بگم که نگین چرا سوخته

 

نکته : این غذا رو میشه رو گاز هم درست کرد فقط، چون آبش کمه و مدت پختش زیاده باید درش، رو بذاریم تا آروم آروم مغز پخت شه و جا بیفته و زیرش هم یه توری فلزی بذاریم که نسوزه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *