طرز تهیه پفک هندی که جزء ساده ترین خوراکی ها و تنقلات ولی خوشمزه ترین هستند من این پفک ها رو توی خونه درست می کنم و هر دفعه به میزان نیاز از اون رو سرخ و آماده برای خوردن می کنم, شما هم میتونید یک بار اون ها رو تهیه کنید و هرسری به مقدار نیاز بردارید و سرخشون کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پفک هندی چیست ؟
نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری سرپر
آب ۳ لیوان سرخالی
روغن ۱ قاشق غذاخوری
نمک 2 پنس
ادویه-فلفل , آویشن , پودرسیر یا هر ادویه ای که خودتون دوست دارین
رنگ خوراکی (برای سالم تر بودن پفک هاتون میتونید از اب اسفناج یا سبزیجات رنگی استفاده کنید)
نمک (کم بریزید چون بعدش غلظتش زیاد میشه و پفکاتون شور میشه)
مراحل و طرز تهیه پفک هندی :
ابتدا نشاسته و آب و نمک و روغن و ادویه رو با هم مخلوط کنید,بذارید روی شعله ی ملایم تا کمی بجوشه و غلیظ بشه البته نه زیاد مدام هم بزنید
موادتون و تو چند تا کاسه بریزین و از رنگ دلخواه اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید.
یه سینی بردارید ,سطح سینی رو با یه تیکه پلاستیک یا کیسه فریزر بپوشونید ,بعد با قاشق کم کم از مایعتون روی پلاستیک بریزید (اگه مایعتون غلیظ شده باشه اینجا براتون مشکل پیش میاره و نمیتونید راحت اونارو با قاشق بریزید).
کارتون که تموم شد باید سینی رو بزارید یه جای گرم مثل روی بخاری یا شوفاژ(من یه روز تو تراس گذاشتم ) تا خوب خوب خشک بشن…اگه تو فصل تابستونید که توی هوای آزاد بزارید و انقدر بمونه تا عین چیپس خشک بشه).
بعد توی روغن سرخشون کنید,روغن باید تا حدی باشه که پفکا داخلش غوطه ور شده باشن و روغنتونم داغ داغ باشه ,حسابی پف می کنن و دقیقا مزه ی پفک هندی های قدیمی خودمون و دارند و بعد روی یه بشقاب که دستمال روش گذاشتین بریزین تا روغن اضافیش کشیده بشه.
نوش جان