طرز تهیه آش آبادانی که عطر خوش اون آدم رو بیهوش می کنه, توی هر شهر رو استانی یک سری غذاها مثل هم هست اما با یک سری تفاوت های کوچک و ریزی داره .معمولا آش رو در همه جای کشور دارند فقط روش پخت ها باهم فرق می کنه.
امروز روش تهیه آش آبادانی رو باهم داریم.نکته :
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه آش آبادانی چیست ؟
گوشت ۳۰۰ گرم (من از گوشت گوسفندی استفاده کردم)
برنج ۲ پیمانه
سبزی آش شامل ۴۰۰ گرم تره و۱۰۰ گرم گشنیز
پیاز ۲ عدد
نخود و لوبیا یک پیمانه (که من از شب قبل خیسونده بودم)
عدس یک پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه آش آبادانی :
ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید یا رنده کنید و با روغن تفت بدید، سپس زردچوبه رو اضافه کنید و بعد گوشت رو به پیازها اضافه کنید و مقداری تفت بدید و بعد مقداری آب به گوشت اضافه کنید تا برای یک ساعت و نیم کاملا بپزه.
بعد از پخت گوشت نخود و لوبیای خیس خورده رو به گوشت اضافه کنید گوشت ها رو از قابلمه خارج کنید با گوشکوب کاملا بکوبیدشون و دوباره به آش اضافه کنید.
بعد از گذشت یک ساعت از پخت نخود و لوبیا، عدس، سبزی و برنج رو به همراه مقداری آب و نمک و فلفل به آش اضافه کنید و اجازه بدید برای دو ساعت آش بپزه و کاملا جا بیافته و مثل حلیم کشدار بشه.
بعد هم می تونید با پیازداغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید و نوش جان.
نکته : برای سبزی می تونید فقط از سبزی تره هم استفاده کنید.
نکته : از گوشت گوساله بدون چربی هم به جای گوشت گوسفندی می تونید استفاده کنید.
نکته : بعد از اضافه کردن برنج چند دقیقه یکبار آش رو هم بزنید برای اینکه آشتون ته نگیره.
نکته : می تونید سیر داغ و پیاز داغ علاوه بر تزیین توی آشتون هم بریزید که طعم دلچسب تری پیدا کنه.
نوش جان