طرز تهیه فگاتو ایتالیایی یکی از خوراک های خوشمزه با جگر غذای ایتالیایی مشهور «فگاتو» است که ظاهرا ونیزیها علاقه فراوانی به خوردن آن دارند و اصالتا هم یک خوراک ایتالیایی-ونیزی است.
نام کامل این غذا هم «فگاتو آلا ونیزیا» است. اگر شما هم از دسته جگردوستان هستید با طرز تهیه خوراک ساده جگر ایتالیایی یا همان فگاتو با من همراه باشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه فگاتو ایتالیایی چیست؟
جگر گوسفندی : 500 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ
کره : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک : 1/8 پیمانه
آب : 1/2 پیمانه
سس چیلی : 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سفید
پور پاپریکا، پودر ارگانو یا آویشن
مراحل و طرز تهیه فگاتو ایتالیایی :
۱.اولین کار بعد از شستشوی جگر اینه که باید اون لایه خیلی نازک رو از روی جگر جدا کنیم.
۲.این کار رو به دقت میشه با چاقوی اشپزخونه یا حتی با دست انجام داد. همین لایه نازک باعث سفت شدن جگر هنگام پخت میشه.
۳.بعد از این کار نوبت برش زدن جگر هست. جگر رو باید به صورت نواری برش بدیم، در ابعادی حدوداً ۱ در۳ سانتیمتر.
۴.سپس پیاز رو به صورت خلالی خرد می کنیم و با مقداری کره سرخ می کنیم و بعد از طلایی شدن، جگرها رو بهش اضافه می کنیم.
۵.کمی بعد وقتی مقداری با هم دیگه تفتشون دادیم و جگر ها شروع به تغییر رنگ دادن کردن، سیر داغ، نمک و بقیه ادویه ها رو بهش اضافه می کنیم
۶.خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن اجازه میدیم تا کمی مزه ها به خورد جگر برن سپس رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم.
۷.اجازه میدیم تا کمی در روغن سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد با کل مواد مخلوط می کنیم.
۸.حالا نوبت اضافه کردن سرکه بالزامیک هست. سرکه رو اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با همه مواد آغشته بشه.
۹.بعد آب رو اضافه می کنیم و برای چند دقیقه درب ظرف رو می ذاریم تا جگرها مغزپخت بشن.
۱۰.در پایان سس چیلی رو اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن زیر حرارت رو خاموش می کنیم.
نکته : میزان تند شدن خوراک به ذائقه شما بستگی داره و سلیقه ای هست.
نکته : سپس خوراک رو در ظرف سرو می کشیم و در صورت تمایل همراه با سیب زمینی سرخ شده و با نان میل می کنیم.
نوش جان