طرز تهیه شیرینی پسته و زعفران سوهانی که خیلی خوشمزه است و عطر زعفران که این شیرینی رو بینظیر کرده مناسب برای پذیرایی از مهمانان برای عید ها و جشن ها هم میتونید این شیرینی رو آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی پسته و زعفران چیست ؟
کره حیوانی ۱۰۰ گرم (می تونین نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کنید)
شکر ۱۰۰ گرم
آرد حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱/۲ ق.چ پر
پودر جوزهندی ۱/۴ ق.چ
زعفران پودر شده ۱/۴ ق.چ
گلاب ۱ ق.غ
شیر ۲ ق.غ
پسته و بادام خورد شده ۱/۲ پیمانه
مراحل پخت و طرز تهیه شیرینی پسته و زعفران :
ابتدا شیر و گلاب و زعفرون رو مخلوط می کنیم و می زاریم کنار تا رنگ پس بده, کره و شکر رو با همزن چند دقیقه می زنیم تا روشن و کرمی و حجیم شه.
بهش زرده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، محلول شیر و زعفرون، پودر هل و جوز هندی رو اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم تا یکدست شه
ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر جمع شه و بدست نچسبه, آرد زیادی اضافه نکنید که خمیر سفت و خشک نشه.
(در این خمیر بخاطر اینکه مقدار مایعات کم هست یه کوچولو نسبت به خمیر های دیگه لطافت کمی داره پس نگران نباشید مثل خمیر سوهان ممکنه ترک بخوره)
حالا خمیرو نصف می کنیم، نصفش رو بین نایلون می زاریم و با وردنه خیلی کم پهن می کنیم، از پسته و بادوم خورد شده روش می پاشیم و دوباره به ضخامت دوسه میلی باز می کنیم و بعد کاتر می زنیم و در سینی فر می چینیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت حدودی یک ربع می پزیم تا زمانیکه شیرینی ها براحتی از سینی نچسب جدا شن.