طرز تهیه کیک شیر داغ از اون کیک های خوشمزه و دلبر هست که من زیاد تو خونه درست می کنم به راحتی هم میتونید تزیینش کنید و برای تولد های و جشن هاتون آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک شیر داغ چیست ؟
۴ عدد تخم مرغ
شکر ۱ و نیم پیمانه
وانیل کمی
آرد ۲ و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ و یک چهارم پیمانه
کره ۱۰ قاشق غذا خوری
مراحل پخت و طرز تهیه کیک شیر داغ:
ابتدا تخم مرغ و شکر و اسانس را با همزن بزنید کرمی و یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید، شیر و کره را با هم گرم کرده ( فقط در حدی که کره آب بشه و شیر گرم بشه کافیه ) بعد شیر و کره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در قالب ۲۳ سانتی بربزید
بین ۴۰-۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردمو لایه بین کیک و کاورش کردم.
بین ۴۰-۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردمو لایه بین کیک و کاورش کردم.
و اما برای تزیین کیک ساده ترین راه که بدون نیاز به هیچ وسیله ای میشه انجام داد اینه کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خورده های خمیر هزارلا پوشوندم.
این کار رو با خرده بیسکوییت هم میشه انجام داد ولی این خمیر ها از بیسکوییت ترد تر هستند.
** نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العاده ای به کیک داد رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافه ای روشن شده .
مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.
** نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العاده ای به کیک داد رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافه ای روشن شده .
مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.