طرز تهیه املت راتاتویی غذای ساده مناسب برای وعده سبک و مقوی مثل شام و میان وعده و صبحانه است.
املت راتاتویی یک املت سنتی فرانسوی بسیار مشهور و محبوب است که ریشه ی آن به شهر نیس برمیگردد .این غذا مناسب برای وعده ی صبحانه می باشد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه املت راتاتویی چیست ؟
روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری
کدو سبز نگینی خرد شده : ۱ عدد متوسط
بادمجون نگینی خرد شده : ۱ عدد(به اندازه قطعات کدو سبز)
فلفل دلمهای : یک عدد خرد شده به اندازه بادمجان و کدو
گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
سس گوجه : ۲۰۰ گرم
آب مرغ : ۱/۲ پیمانه
سیر بزرگ له شده : ۲ حبه
سس تند : ۲ قاشق غذا خوری
نمک دریا : ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ : ۵ تا ۸ عدد
ریحان : ۱ پیمونه تازه
مراحل پخت و طرز تهیه املت راتاتویی :
۱. در یک تابه ی بزرگ و گود، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزین و رو حرارت متوسط رو به بالا روی گاز بذارید.
۲.وقتی روغن داغ شد، کدو، بادمجون، پیاز و فلفل دلمهای بهش اضاف کنید.
۳.یه قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه توش بیریزین و حدود ۱۰ دقیقه بهم بزنین.
۴.گوجه خرد شده، سس گوجه و ۱/۲ پیمونه آب مرغ تو ماهیتابه بریزین.
۵.خوب بهم بزنین تا مخلوط شه و به نقطه جوش برسه.
۶.سپس ۲ حبه سیر له شده و ۲ قاشق چایخوری سس تندم بهش اضاف کنید.
۷.تخم مرغ ها رو به آرومی تو تابه بیریزین روشونم یکمی نمک و فلفل بیریزین.ریحونم چند تا برگ بیریزین روش.
۸. بعدش در توه رو ببندین و رو حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه قرار بیدین تا سفیده تخم مرغها سفت شده و زردهها به اندازه دلخواه شما بپزن.
نکته : اول سس رو مزه کنین اگه دوس میدارین که املت راتاتویی شما تندتر باشه،یکمی بیشتر از سس تند اضافش کنین
نکته :حالا با نون تازه سرو کنین. شما کلا برای انتخاب نون آزادین اما از اونجایی که املتمون یه غذای بدون گلوتنه ، پیشنهاد میکنم اگه دچار بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستین از نان بدون گلوتن استفاده کنین.
نوش جان