طرز تهیه کیک کرامبل که روند پخت ساده ای داره البته آماده کردن موادش دو مرحله داره که برای مغزدار کردن کیک با کرامبل است. اونم سخت نیست برای کسی که دوست داره داره این کار ها رو مثل من هر چند مرحله هم داشته باشه با عشق انجام میده.
من اول مواد کرامبل رو درست می کنم میزارم کنار و بعد خود مایه کیک رو آماده می کنم و بلافاصله می پزم با من همراه باشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل چیست ؟
ارد۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل۱/۸ق چ
بکینگ پودر ۱ ق م
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد
ماست شیرین(نه سفت ونه شل باشه)۵۰ گرم
مواد مورد نیاز کرامبل چیست ؟
شکر قهوه ای۵۰ گرم
بسکویت دیجستیو ۱۰۰ گرم (پودر شده)
پودر دارچین ۲ ق م
پودر قهوه۲ ق م
مغز گردوی نگینی شده ۵۰ گرم
کره سرد ۵۰ گرم
مراحل و طرز تهیه کیک کرامبل :
ابتدا بسکویت خرد شده رو با کره سرد بان وک انگشت به خورد بیسکویت داده و باشکر قهوه ای در ظرفی مخلوط و پودر ها رو افزوده. و در اخر مغز گردو رو می ریزیم و هم می زنیم.
سپس در ظرفی کره رو با شکر همزده تا حالت پوک بشه. تخم مرغ ها رو یک یک اصافه می کنیم و مجددا با همزن هم زده و وانیل رو افزوده و هم می زنیم تا رنگش روشن بشه.
اردو الک کرده با بکینگ پودر کم کم به مایه کیک افزوده و با لیسک دورانی هم میزنیم. و در اخر ماست رو در چند مرحله اضافه می کنیم وا روم هم می رنیم تا یکدست بشه.
و قالب گرد بیست سانت کمر بندی رو کاغد روغنی انداختم و کمی روش رو چرب کردم و از مایه کیک کف قالب ریخته و روش از مواد کرامبل ریختم طوری که تمام سطح مایه رو پوشش بده. ودوباره از مایه کیک می ریززم و در انتها از مواد کرامبل پاشیده و رویه کیک رو کامملا می پوشونم. در فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزد.
البته مایه کیکمون کمی سفت هست. کیک خیلی خوشمزه ایه ؛امتحان کنید.
نوش جان