طرز تهیه مربا انجیر در منزل رو امروز با شما داریم من از هر مدل انجیر استفاده کردم و همینطور تا به حال با روش های متفواتی هم این مربا رو درست کردم دو روش رو براتون میگم که از همه بهتر و نتیجه خوبی داره امیدوارم لذت برده باشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مربا انجیر چیست ؟
شکر 700 گرم
انجیر 1 کیلو
جوهر لیمو 1 ق م
مراحل و طرز تهیه مربا انجیر :
برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیر ها را خوب بشویید و بگذارید تا کامل آبش خشک شود.
کف ماهیتابه یک لایه شکر ریخته بعد انجیرها رو می چینیم ب ترتیب دوباره یک لایه شکر و دوباره انجیر چیده در ماهیتابه رو گذاشته دو ساعت استراحت می دهیم تا انجیرها اب بندازن.
بعد روی اجاق شعله پخش کن گذاشته و زیر اجاق را روشن کرده با حرارت ملایم می زاریم تا مربا به جوش بیاد حدود نیم ساعت جوشانده .
پس از اینکه شیره و انجیر کمی با هم جوشیدند و به قوام لازم رسیدند جوهر لیمو را هم اضافه کرده و بعد از یک رب از روی شعله بردارید.
** پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه های مربا بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
** بهتر است دم انجیر ها را نگیرید تا داخل مربا له نشود و شکل مربا نیز زیباتر شود.
** اگر از انجیرهای رسیده و شیرین استفاده می کنید هفتصد گرم شکر کافی است اما اگر به قدر کافی شیرین نیستند می توانید شکر را تا یک کیلو گرم را هم افزایش دهید.
زوش دوح برای تهیه مربای انجیر :
ابتدا یک کیلو شکر و دو لیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دو قاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یا نه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
و اما نکات مهم
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه.
2: اگر انجیر شما رسیده و نرم هست مدت پخت کمتر باید باشه که له نشه.
3: اگر انجیر شما سفت هست یک لیوان آب بیشتر بریزید که خوب پخته بشه.
4: برای عطر مربا از دارچین هل و گلاب هم می تونید استفاده کنید.
5: برای خوش رنگ تر شدن مربا زعفران هم میشه اضافه کرد.