طرز تهیه پارافه پودینگ موز دسر خوشمزه و عالی و مجلسی که با دستوری که گفتم خیلی راحت می تونید تو خونه تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پارافه پودینگ موز چیست ؟
شیر عسلی (تغلیظ شده)، 1 قوطی (400 گرمی)
خامه قنادی فرم گرفته منجمد، 330 گرم
کوکی وانیلی کوچک، حدود 60 عدد (یا هر کوکی دیگری که دوست دارید و یا کیک اسفنجی)
موز، 4 تا 5 عدد حلقه شده
شیر سرد، 2 پیمانه
پودر پودینگ موزی یا پودینگ وانیلی 1 بسته ( 90 تا 100 گرمی)
پنیر خامه ای، 1 بسته (200 تا 220 گرمی)
مراحل و طرز تهیه پارافه پودینگ موز :
1- داخل یک کاسه، پودر پودینگ و شیر را مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا پودینک شروع به غلیظ شدن کند.
2- داخل ظرفی دیگر پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود.
3- مخلوط پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را به مخلوط پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
4- خامه فرم گرفته را در دو مرحله به آرامی با مخلوط پودینگ و پنیر خامه ای به شکل دورانی مخلوط کنید. مخلوط خامه و پودینگ
را داخل قیف ساده بریزید برای ریختن داخل لیوانها یا حتی می توانید با استفاده از قاشق بریزید.
5- برای چدیمان دسر داخل شاتها، ابتدا چند تکه کوکی کف شات بگذارید و چند حلقه موز روی آن بگذارید و مخلوط خامه را روی آنها بریزید و این لایه ها را تکرار کنید تا شات شما پر شود. سپس در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. زمان سرو شاتها را با خامه فرم گرفته، کوکی و برشهای موز تزیین کنید.
نکته1: برای چلوگیری از تغییر رنگ موزها، برشهای موز را داخل یک کاسه بریزید و با چند قطره لیمو آنها را مخلوط کرده و پوشش دهید.
نکته2: اگر خامه قنادی نداشتید می توانید معادل همان میزان خامه صبحانه را به همراه مقداری پودر شکر هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به پودینگ اضافه کنید.
نوش جان