دسر شیر خرما روند تهیه ساده ای داره در عین حال بسیار خوشمزه است. میزان مواد من زیاد هست چون در حچم زیاد برای مهمانی درست کردم اگر شما میخواهید کمتر درست کنید می تونید مواد رو نصف کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای دسر شیر خرما چیست؟
6 لیوان شیر
10 الی ١٢عدد خرما (مونده به سایز و جنس خرما، اگر بزرگ و خیلی شیرین و آتشی بودن همون ١٠عدد یا کمتر همون ٧،٨ تا بزنید)
۴،۵عدد گردو
١٠ ق غ شکر
سه ق غ پودر ژلاتین
دو ق گلاب
یک بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمی
سه ق غ آرد
نوک ق وانیل
سه غ ق کره
طرز تهیه دسر شیر خرما
توجه کنید خرما حالت اسیدی داره اگر زیاد باشه و باعث میشه دسر نبنده, پس دقت کنید,
ابتدا ۴،۵ عدد گردو رو میکس کنید، با دو ق گلاب، حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق کره تفت بدید تا خامیش بره و کمی کرم رنگ بشه، دو لیوان شیر اضافه کنید همراه ١٠ ق غ شکر (حتما بچشید و به شیرین بودنش دقت کنید) تا کم و زیاد نشه چون شیرینی خود خرما کافی نیست و هم بزنید تا بجوشه،
در آخر یک بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمی رو بزنید تا باز بشه به مواد اضافه کنید و نوک ق وانیل بزنید و زیر اجاق رو خاموش کنید تا از داغی بیفته،سه ق غ پودر ژلاتین رو روی سه ق آب سرد بریزیدتا اسفنجی بشه، بعد هم شیر خرما رو به این مواد اضافه کنید.
و بعد مخلوط شدن ،ژلاتین رو اضافه کنید و قالب رو چرب کنید و داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ٧الی ٨ ساعت بگذارید تا کاملا ببنده.
در آخر کنارهای قالب رو با کارد آزاد کنید و ته قالب رو دو سه ثانیه داخل آب گرم فرو کنید و به ظرف مورد نظر برگردونید.
خیلی دسر خوشمزه ای هست حتما درست کنید و لذت ببرید
** من به ازای هر دو لیوان شیر یک ق غ ژلاتین زدم، اما الان کیفیت ژلاتین ها اومده پایین، شما ۶ ق غ ژلاتین بزنید و مطمیٔن شوید که حتما ژله میگیره، بعد از من شکایت نکنید که چرا دسرم نبسته
** من یک ق غ هم نوتلا زدم، اگر در دسترس نبود، شکلات صبحانه یا همون شکلات تخته ای بزنید، داخل مواد شیر گرم بریزید تا با دمای شیر گرم باز بشه و مخلوط مواد بشه،طعمش رو بی نظیر می کنه
** لیوان اندازه گیری من،لیوان دسته دار فرانسویه
کلا این دسر ۶ لیوان شیر لازم داره،۴لیوان با خرما میکس میشه و ٢لیوان با آرد تفت داده میشه..
نوش جان
متشکرم